Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Vannak még csodás emberek fórum

Vannak még csodás emberek (beszélgetés)

12. Lady Lavender (válaszként erre: 10. - Gretaa)
ma 21:52

Biztosan van. A kedvenc kesztum meg Salam odaveszett, mikor egy bacsi elesett, es nem bolt mas bekotozni.

Tudom, hogy mas is volt ilyen segitokesz az en nagyapammal.

11. Enissa (válaszként erre: 10. - Gretaa)
ma 19:59

Nem is mintha, hanem tényleg visszakapjuk.

Ez igaz erre az esetre is: Mosolyogj, hogy a világ is visszamosolyogjon. :)

10. Gretaa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:12
Vannak még..tapasztaltam már én is.Valójában tettem már szintén,mintha az élet vissza adná.🙂
ma 17:04
Én pár éve este kutyasétáltatás közben láttam meg egy pasit aki a földön fetrengett. Ilyenkor 2 esélyes a dolog, rosszul van vagy részeg. Én szó szerint félek a részegektől, de mikor láttam hogy mindenki elmegy mellette, vettem egy nagy levegőt és azt mondogattam, hogy ha mást nem is tudok tenni, de megkérdezem tőle mi van és max hívok mentőt. Nagyon komoly ellenérzéssel, de odamentem. Megköszönte, és közölte mentőt semmiképp se hívjak...
8. Lady Lavender (válaszként erre: 6. - Enissa)
ma 17:03

Egyszer elhagytam a tarcam. Szemelyit , utlevelet, bankkartyat meg a rendosreg is megoriz, ha leadjak. Mast nem.

En nem varom el, hogy mas is futkosson az en cuccaimmal, vagy hogy tudja, mit hova lehet leadni..

Az en sztorim ugy vegzodott, hogy mire az info eljutott hozzam, a regi utlevelet elvesztettnek konyveltek, az uj bankkartyam megkaptam.

A muzeumi belepokartyaim, a vasuti kedvezmenykartyam meg par fotot visszakaptam. Meg a penztarcam, ami a hugomtol van.

Valaki leadta egy pubban, feltette a fb-ra. Es kesobb egy volt munkatarsam meglatta a nevem, aki felhivott, hogy keresik a tulajt.

Neki meg meg mindig megvolt a szamom.

ma 16:46

Hasonlo elmenyem nekem is volt a buszokon mostanaban ketszer is. A kulonbozo buszok mashogy vannak felszerelve. Ket bankkartyam is van kulonbozo cegeknel. Kp. is volt nalam. Egyszer a sofor mondta, hogy uljek csak le, egyszer meg valaki odajott fizetni. A harmadik bank kartyajaval atment.

En is tettem ilyen szivesseget ismeretlennek is.

Meg hasonlot ott, ahol ezert nem rugnak ki.

Idiotanak nem szabad lenni, de full bizalmatlannak sem. Ha annyival segit az ember, amit nem ban, ha elveszit, akkor miert ne?

6. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:45

Van a Face oldalán egy közösség, Budapesten találtam a címe.

Naponta tapasztalom, hogy ékszerek, táskák, kabátok stb. keresik a gazdájukat.

Az emberség még nem halt ki, és főleg amikor nagy a baj összetudunk fogni.

ma 16:38
Vannak bizony! Én bevallom, nem vagyok az. Csak akkor segítek (anyagiakban), ha tudom, hogy végleg lemondhatok a pénzemről. Sok rossz tapasztalatom van.
4. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:27

Bizony vannak. Szerencsére sokan.

Jó érzéssel tölt el így is ha más tapasztalja.

ma 16:23
Vannak, de nem sok.
2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:11
Igen. Vannak.
Mai napon úgy jártam a Pennybe, hogy nem lehetett fizetni azzal a kártyával, amilyen a bankomnak van. Nem tudtam, így a mai ebédhez bevásároltam. Mikor kipakoltam mindent a szalagra, akkor szólt a pénztáros, hogy nem lehet kártyával fizetni. Mögöttem állt egy ismerősöm, aki azonnal fel ajánlotta, hogy kifizeti az árút én meg holnap majd beviszem neki az üzletébe. Hihetetlen jól esett, bár csodás módon elfogadta a kártyámat a rendszer, de nagyon jól esett ez a gesztus, holott nem közeli ismerősöm a hölgy. Csak úgy leírtam ezt, hogy vannak még jó emberek és hálásan köszönöm.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook