Érthető ha emiatt szeretném kikerülni a vérvételt? (beszélgetés)
Mi van, ha nem derül ki semmi, lesz egy negatív eredményed. Akkor tényleg nyugodtabban aludhatsz.
Más témában sem szeretsz tudni biztosat?
Lassan 4 éve vagyok carul, minimum 3 havonta járok "vérszívásra" általános laborba, plusz mikor hogy van specko vérvétel is... és még semmilyen eltérés sem jött ki, ami segítene célzottan elindulni. Szóval.... nyugodtan menj vérvételre, ha tényleg nincs semmi tüneted nem hiszem hogy pont egy általános laborban derülne ki valami olyan extra, ami miatt komolyabb életmódváltàsra lenne szükséged.
Ha van valami zizid, érzed hogy valami nem faca és emiatt félsz az nettó butaság, mert magától jobb nem lesz.
Mitől mentek pszichésen tönkre az ismerőseid?
Manapság rengeteg ideggyenge ember van. Nem is értem, hogy miért.
Miért kell idegileg tönkre menni egy vizsgálattól?
Mi lenne, ha amputációra kellene bemenni a kórházba?
Ja, a cukorbetegség egyik szövődményeként, ha kezeletlen a beteg, akkor simán jönnek az amputációk.
Tényleg mennyivel jobb, mint egy vérvétel, majd gyógyszert szedni.
Vese: ha gond van, akkor szinte előjel nélkül egyszerűen leáll, és annak halál a vége. Ez is jobb, mint egy vérvétel, ugye?
Ja, és igen, ez már harmadik fórumod ebben a témában. Nem értem! Ha nem akarsz menni, ne menj. Teljesen feleslges minden pillanatban erről fórumot nyitnod, ha csak arról szól a fórum, hogy butaságokat írogatsz ...
Szerintem jobb most megtudnod, hogy van-e bármilyen problémád, betegséged.
Később már nem biztos, hogy lesz választásod a kezelést illetően és a szervezeted is tönkremehet addig.
Hamarosan vérvételre kéne mennem de nyilván simán ki lehetne kerülni. Öt éve nem voltam vérvételen, így tudom illik időnként vérvételre menni de több ismerősöm volt mostanában az egészségügyben és teljesen pszichésen tönkrementek benne, attól félek hogy a laboreredményben lesz valami olyan érték ami miatt esetleg további vizsgálatok szükségesek, emiatt belekerülök az egészségügy pokoli rendszerébe ,magán orvosra sajnos nincs pénzem. Tudom hogy a probléma attól még ott van de elképzelhető hogy azaz érték emelkedés olyan hogy nagy bajom nem lenne későbbiekben sem.
Valamint hogy ha most elmegyek vérvételre és kiderül valami akkor azt kezelni tudják de sokszor krónikus betegségek derülnek ki amit nem lehet gyógyítani, mint veselégtelenség, cukorbetegség májbetegségek stb., ami egy életen át elkísér macerával vizsgálatokkal diétákkal, így lehet jobb nem tudni róla mert lehet hogy rövidebb lesz az életem így de nyugodtabb....
További ajánlott fórumok:
- Háziorvos tényleg nem kérhet olyan vérvételt, ami a hormonszintet nézi?
- Hogyan lehet megszabadulni a "tű-fóbiától"? Avagy, hogy bírjuk ki a vérvételt, a lidokain injekciót és társait ájulás nélkül?
- Kérhetem a háziorvostól, hogy vérvételt szeretnék csináltatni?
- Csináltatott valaki vérvételt és EKG-t nem SZTK-ban? Hol, s mennyiért?
- Hányadik napon kérik a vérvételt a hormonszintek ellenőrzése miatt?
- Az AFP-re pontosan a 16. héten kell menni? Amikor a 12. heti UH-n voltam, a méretek alapján a doki 11. héttől számolta az AFP vérvételt.