Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Érthető ha emiatt szeretném kikerülni a vérvételt? fórum

Érthető ha emiatt szeretném kikerülni a vérvételt? (beszélgetés)

24. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 20:18
Hogy te milyen buta vagy, hogy finoman fejezzem ki magam...
23. alinka01 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:16
Nagyon hasonló kérdésfeltevés már volt pár napja! Nem lehetne felnőni, esetleg?
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Anyagi)
ma 14:31
akkor örülök neki
21. Anyagi
ma 14:20
És ha véletlen az jön ki, hogy nincs semmi eltérésed????
20. timycat (válaszként erre: 17. - Timycat)
ma 14:03
És azt hiszem iszok egy kávét, mert ez a hsz is betyárosan sikerült 😂
19. timycat (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:03
🤦‍♀️
18. globus (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:02

Mi van, ha nem derül ki semmi, lesz egy negatív eredményed. Akkor tényleg nyugodtabban aludhatsz.

Más témában sem szeretsz tudni biztosat?

17. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:00

Lassan 4 éve vagyok carul, minimum 3 havonta járok "vérszívásra" általános laborba, plusz mikor hogy van specko vérvétel is... és még semmilyen eltérés sem jött ki, ami segítene célzottan elindulni. Szóval.... nyugodtan menj vérvételre, ha tényleg nincs semmi tüneted nem hiszem hogy pont egy általános laborban derülne ki valami olyan extra, ami miatt komolyabb életmódváltàsra lenne szükséged.

Ha van valami zizid, érzed hogy valami nem faca és emiatt félsz az nettó butaság, mert magától jobb nem lesz.

ma 13:58

Mitől mentek pszichésen tönkre az ismerőseid?

Manapság rengeteg ideggyenge ember van. Nem is értem, hogy miért.

Miért kell idegileg tönkre menni egy vizsgálattól?

Mi lenne, ha amputációra kellene bemenni a kórházba?

Ja, a cukorbetegség egyik szövődményeként, ha kezeletlen a beteg, akkor simán jönnek az amputációk.

Tényleg mennyivel jobb, mint egy vérvétel, majd gyógyszert szedni.

Vese: ha gond van, akkor szinte előjel nélkül egyszerűen leáll, és annak halál a vége. Ez is jobb, mint egy vérvétel, ugye?

Ja, és igen, ez már harmadik fórumod ebben a témában. Nem értem! Ha nem akarsz menni, ne menj. Teljesen feleslges minden pillanatban erről fórumot nyitnod, ha csak arról szól a fórum, hogy butaságokat írogatsz ...

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Amaunet)
ma 13:52
Krónikus betegségnél előbb-utóbb úgyis ez lesz csak előtte még stressz vizsgálatok és társai
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Globus)
ma 13:51
Nekem igen mert az énvédő mechanizmusom szerint én még biztos jól vagyok, nagy eséllyel...
13. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:51
Az majd jobb lesz, ha be is kell majd feküdnöd a kórházba vagy műteni kell a kivizsgálatlan, kezeletlen esetleges betegséged következményeként?
12. Ági0830 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:45
Miből gondolod, hogy jobb lesz, ha nem derül ki például a cukorbetegség? Ne gondold, hogy akkor annyi lesz, hogy csak egyszerűen rövidebb ideig élsz, aztán szépen ágyban, párnák között meghalsz. Rengeteg szövődménye van, ami megelőzhető, ha időben kiderül.
11. Kacsahercegno (válaszként erre: 10. - Globus)
ma 13:41
Hát meg a tünetek, volt egy hasonló fórum már 2x is, hogy a kezdődő cukorbetegséggel menjen-e orvoshoz, vagy jobb nem tudni. De a kezeletlen cukorbetegséget fixen észreveszi előbb vagy utóbb.
10. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:36
Gondolod, hogy a bizonytalanság nyugodtabb?
ma 13:20
A te döntésed, ha nem fontos az egészséged és nem akarsz menni, akkor ne menj. Kár ehhez külső validációt keresni idegenektől, csinálj amit szeretnél, ez ilyen egyszerű. Gondolom nem újdonság, hogy a legtöbb betegséget könnyebb akkor kezelni, ha még nem annyira előrehaladott, hogyha úgy mész orvoshoz, hogy már minden bajod van, akkor kezelni is kisebb eséllyel tudnak majd. Nyilván te tudod, hogy mit szeretnél, nekünk itt full mindegy. Vagy nem tudom, mit vársz ettől, győzködjünk, hogy vizsgáltasd ki magad?
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Srcrss)
ma 13:04
Nincsen de voltak eltérések az öt évvel ezelőtti labor eredményben már akkor mondta az orvos hogy vigyázzak vesefunkció, cukor
7. srcrss (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:00
Bogarat ültettek a füledbe... Hm. Én is félek a betegségektől, orvosfóbiám van stb. De jobb időben megtudni, ha gond van. Milyen betegségtől tartasz? Vannak tüneteid?
ma 12:56

Szerintem jobb most megtudnod, hogy van-e bármilyen problémád, betegséged.

Később már nem biztos, hogy lesz választásod a kezelést illetően és a szervezeted is tönkremehet addig.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Ágio8405)
ma 12:55
Miből gondolod ezt?
ma 12:52
Ezt erősen túlgondolod szerintem.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Srcrss)
ma 12:50
Vizsgáltokra járni nem kötelező de akkor már bogarat ültettek a fejemben már más lesz a dolog
ma 12:40
Érthető, de nem jó ötlet homokba dugni a fejed. Jobb, ha tudod, mi a gond. Nem kötelező kezelésekre járni, a te döntésed. Ráadásul életmódváltással sok mindenen javíthatsz. Remélhetőleg nincs komoly bajod.

Hamarosan vérvételre kéne mennem de nyilván simán ki lehetne kerülni. Öt éve nem voltam vérvételen, így tudom illik időnként vérvételre menni de több ismerősöm volt mostanában az egészségügyben és teljesen pszichésen tönkrementek benne, attól félek hogy a laboreredményben lesz valami olyan érték ami miatt esetleg további vizsgálatok szükségesek, emiatt belekerülök az egészségügy pokoli rendszerébe ,magán orvosra sajnos nincs pénzem. Tudom hogy a probléma attól még ott van de elképzelhető hogy azaz érték emelkedés olyan hogy nagy bajom nem lenne későbbiekben sem.

Valamint hogy ha most elmegyek vérvételre és kiderül valami akkor azt kezelni tudják de sokszor krónikus betegségek derülnek ki amit nem lehet gyógyítani, mint veselégtelenség, cukorbetegség májbetegségek stb., ami egy életen át elkísér macerával vizsgálatokkal diétákkal, így lehet jobb nem tudni róla mert lehet hogy rövidebb lesz az életem így de nyugodtabb....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook