Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mozgás 50 felett fórum

Mozgás 50 felett (beszélgetés)

11. Enissa (válaszként erre: 8. - 55Judit)
ma 13:30
Én nem szoktam fekvőtámaszt csinálni, mert sérv van a nyakamban, amit már műtöttek volna, ez lényegtelen is, na pont ezért mentem szakemberhez, hogy ne ártsak magamnak.
ma 13:27

Jóga pl Vadász Ákossal

[link]

9. Enissa (válaszként erre: 5. - Babyapocakban)
ma 13:26
Nagyon jókat linkeltél be.
8. 55Judit (válaszként erre: 7. - Enissa)
ma 13:24

Hát nem tudom. Én ha csinálok 3x25 guggolást, elfáradok. Lenyomok 3x10 fekvőtámaszt, attól is. Egy 7 perces plenk kihívás is igencsak kiveszi az erőmet.

Lehet hogy velem van a baj, de a trambulin is meglihegtet. De nincs más választásom, csinálni kell, nincs mese!😉

7. Enissa (válaszként erre: 6. - 55Judit)
ma 13:07

"míg a torna energiát von el, lefáraszt"

Nem tudom másoktól mit von el, nálam ez egy nagyon kellemes érzés, pont azt érzem egy-egy edzés után, hogy rengeteg energiám van.

Csikungot még nem próbáltam, nem tudok véleményt mondani róla.

6. 55Judit (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:25

Szívesen.

Még hozzáfűzöm, hogy izomfejlesztésre nagyon jók az erőedzések, a sajáttestsúlyos, én is csinálok ilyeneket.

A csikung energiával tölt fel, míg a torna energiát von el, lefáraszt.

Tájékozódjál, és kívánom találd meg a számodra megfelelő, örömöt nyújtó gyakorlatokat. Ha gondolod, privit is írhatsz és segítek.

ma 12:16

A Semmelweis központnak van egy ilyen csatornája direkt:

[link]

4. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:43

Szia!

Amennyiben megengedheted magadnak anyagilag, menj edzőterembe.

Tornászgattam otthon magamtól, vagy videóra.

Azt hittem milyen ügyes vagyok. Kb.napi 10 ezer lépésem is megvan.

Aztán 2 éve gondoltam egyet, elmegyek edzőterembe.

Az elsőalkalommal edző nérte fel a teherbírásom.

Egy óra volt, azt hittem belehalok, amikor letelt az idő.

Megálltam és gondoltam csak taxival tudok hazamenni.

Hazamentem a lábaimon természetesen.

Azért jó egy erre szakosodott edző, mert figyelembe veszi a korunkat, kitölti milyen betegségeink vannak, pl. szív, keringés,légzőszervi, mozgási.

Így állítja be az edzést, hogy mindened átlegyen mozgatva.

Nagyon pofára estem milyen lekvár vagyok, a napi séta, kerékpározás,otthoni edzés ellenére.

Csak ajánlani tudom.

A korod ne tartson vissza!

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 55Judit)
ma 08:39
Köszönöm, megnézem! :)
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:32

Én a csikungot ajánlom. Van egyszerű bemelegítő gyakorlat, méregtelenítő ami azonnal felpezsdít, van reggeli csikung, ezekből a youtube-on többfélét is találhatsz. Nekem sok időbe telt mire felkutattam amit ma már magaménak érzek.

Jobb az erőnlétem mióta elkezdtem, pedig 70 fele az ember többnyire a hanyatlást érzi.

Neked is sok sikert, egészséget, és jó kertészkedést!

58 éves vagyok, mindig igyekszem ápolt, csinos, fiatalos lenni. Most, hogy elkezdtem kertészkedni, észrevettem, hogy mindenem fáj, eltunyultam télen. Szeretnék valami mozgásformát csinálni, rendszeresen, ami karbantart. Miket ajánlotok? Aerobik, és egyéb ilyesmi kizárva. Esetleg videolinkeket is szívesen fogadok. Köszönöm! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook