Mennyire vannak megelégedve a városotokban lakó emberek magával a várossal? (beszélgetés)
Szeged fog valamennyire, de Németország autóiparának nem tesz jót.
Marmint Kína? Az akksigyárak meg a többi? Vietkongok mindenhol. :D Jó reggelt Vietnám! Ébredj Magyarország! :D
Mindenkinek nem lehet megfelelni.Meg van aki mindenbe is beleköt. Amúgy meg elkezdődött a pol. kampány is :)
A térség fejlődni fog. De mondjuk Európa piacának ez nem biztos, hogy jó.
Úgy legyen. Ráfér már erre a térségre a fejlődés. ;)
Kínai autó. Le fogja tarolni az európai piacot.
Na, akkor ez gyors volt. 2 hónapja olvastam asszem.
Autógyár is jön majd mellé. Ha minden igaz.
Elektromos autókat gyártanak.
Akksigyár? Az nem nagyon hiányzik ide. De a semminél mindenképp jobb.
Bárcsak ne lenne igazam, aztan ez a nagyon vidék is úgy fejlődne mint a többi. Bár most hoznak Szegedre valami autógyárat, vagy nem is tudom mit. Rájöttek úgy néz ki hogy az oktatásból nen lehet megélni. Se a turizmusból.
Igaza van. 180%-kal emelkedtek 2010 óta az ingatlanárak. 110-130 eft-ért tudsz Pesten szobát kivenni, ha megkeresel 400 eft-ot örüljél, meg tegyél meg érte mindent (is). Bécsben 400 euróért veszel ki szobát, mosogató jobban keres az itteni álombérnél.
azt hiszem megvannak elegedve!
Akkor miattad kukázták az enyémet vagy miattam a tiédet, de simán lehet önállóan külön-külön is rászolgáltunk 😉
Ha a fizetéseket nézzük, igen lecsúszott helyen lakunk, ha a csend, békesség, rendezett városkép az álmunk, akkor viszont előkelő helyen végezne a városunk. Látom a szépségét, de nekem nem az otthonom, soha nem is lesz az.
Törölték a hozzászólásomat, de nem is baj. Attól még ez az igazság! Minden évben megnyerjük az ország legvirágosabb városa címét, miközben itt eléggé kemény dolgok történnek. Gyilkosságok, drog, öngyilkosság, Tek-kel lassan köszönőviszonyba kerülök, annyiszor kerülnek az utamba. Azért szeretem a várost. Nem uncsi.😜😃
Nekem mindig egy videó ugrik be róla: Mi folyik Gyöngyösön?
Nálunk 5 éve van/most már csak volt egy helyi önkéntes csoport, akik a parkban húsvétkor, karácsonykor ingyenes műsorokat, koncerteket, báb előadásokat, egy kis ünnepi hangulatot teremtett a családoknak, gyerekeknek. Év elején kiírták, hogy befejezték, mert elegük lett a sok feljenetésből, vádaskodásból, hogy tönkreteszik a parkot, mikor minden nyáron ők füvesítették be.
Idén karácsonykor színvonalasabb karácsonyi vásárt csináltak, mint a város.
Ebben a világban már jót nem érdemes tenni, annyi a megkeseredett ember, akik ebben élik ki magukat hogy ha neki nem jó, másnak se legyen az.
Gyöngyös olyan mint egy öreg szatír. Túl van Hatvanon, de még Heves...
Biztos jó - nem tudom melyik város-de ha az eü.ilyen jó akkor már jó lehet.CT,MR több hónap, általában fél év.
Én is elfogaddhatónak tartom városunkat (Kaposvár) sokat fejlődik, van minden ami egy megyeszékhelyen kell.
Mi nem varosban lakunk, szerintem kimondottan elheto telepules, nyilvan van par dolog, amin javitani lehetne, de itt is mindig van olyan, akinek semmi se jo.
Ha van; minek, ha nincs, miert nincs....
Olvastam ezt a cikket. Úgy rémlik, hogy Székesfehérvár végzett az első helyen, de nem biztos. Ott lakik az egyik barátnőm, szerintem klassz hely.
Én elégedett vagyok a városommal. Hogy a többiek mit gondolnak nem tudom. Gondolom ők is különben lépnének.
A másik lakhelyünket is szeretem. Mindig ott jó, ahol épp vagyunk.
Igen. A Balaton és Budapest között félúton..:)
További ajánlott fórumok: