Ti is utáljátok amikor munkahelyen szövetkeznek és egymást támogatják, ha baj van? (beszélgetés)
Képzeld dolgoztam, nem is egy helyen. Csak nem vagyok összeférhetetlen. Általában jól kijövök a kollégáimmal anélkül, hogy bármilyen csoportosulásban részt kéne vennem. A figyelmemet a munkám köti le és nem az, hogy mások viselkedését vizslassam.
Légy szerényebb, mert gondolom van mit tanulnod még és ne az arcodat előre tolva próbálj belépni egy közösségbe!
Nálunk is van klikkesedés és egymás háta mögötti kibeszélés.
Én már xarok is az egészre. Szeretek itt dolgozni, az ilyen emberekkel meg próbálom a munkakapcsolaton kívűl kerülni az érintkezést.
Direkt támadások, keresztbetevések áldozata sosem lettem, viszont biztos létezik ilyen is.
Nálunk nincs ilyen. Mindenki elvan a maga feladataival saját irodájában. Wc-re menni alig van idő, nemhogy másokkal foglalkozni. Néha tanácspt kérni átmegyek, megkapom, és fordítva is. Érdemes segíteni egymásnak.
Mindig furcsállottam, hogy vannak munkahelyek, ahol unatkozni lehet, es fizetnek érte.
A szövetkezés az önmagában gusztustalan és gyáva dolog.
Miért nem mer kiállni egy az egy ellen? Ja, mert fél, hogy veszítene? Ezért csak 10 az 1 ellen mer kiállni? Jó gyáva!
Car ügy hogy veled senki nem akar "szövetkezni".
Taszító személyiséged lehet a fórumkiírásaid alapján.
"Ti is utáljátok amikor munkahelyen szövetkeznek és egymást támogatják, ha baj van?"
Jó kollégák szövetkeznek és támogatják egymást a bajban.
" ha van egy magányos farkas aki egyiküket kihívja ... "
Te hol vagy? Valami vadrezervátumban?
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Ti támogatjátok anyagilag a gyermekeitek életkezdését? Ha nem, akkor miért nem?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Tud valaki Budapesten olyan munkahelyet ahol támogatják az utazást, legalább valamennyi %-át kifizetik a bérletemnek? Köszönöm.
- Valaki tud valami közelebbit arról hogy a munkaügyi k. támogatja az albérletet ha naponta 100 km ingázól a munkahely miatt?
- Tud valaki olyan pályázatról, amely budapesti székhellyel rendelkező cég munkahelyteremtését vagy eszközbeszerzését támogatja?