Zewa minőségű WC papír olcsóbban? (tudásbázis kérdés)
A perfex tényleg jó, 1000 ft körül van a 24 tekercs (javitsítok ki ha tévedek, már régen vettünk.)
A Zewa tényleg sokat romlott az utóbbi években.
Most a Lidl-ben vettük ez a Floralys-t, de árban hasonló a Zewa-hoz (ez is 90ft/tekercs volt kb) még nem próbáltuk.
Ami még egész jó, a Pennyben a Wippy.
Az egész család a barackos Vanessát használja,én vagyok a kivétel,mert nem bírom,ahogy Globus is írta.
A sajátom négyrétegű Floralys super soft,talán a Lidliben veszi a férjem,ajánlott akkor,amikor akciós :-)
Lapulevél? 😂😂😂😂😂😂😂
Hát nem ok, kicsit kényesebb vagyok annál.
Az említett papírok mind ugyanannak a gyárnak a termékei, vagy sajátként v. bérgyártásban (pl.Z..a). Azóta változott a minőség smirgli irányba. :(
Ami szerintem jó é nem ott gyártják, az a két betűs illatszerbolt 4 rétegűje, vagy a S..R saját, szintén 4 rétegűje.
Megnéztem neked. Ezt a Vanessât az Ooops gyártja.
3 rétegű.
Figyi, nem tudom. Én félmêtert is letekerek pisilni. Ha már így megkêrdezted. :)
Nem kezdek két kockâval.
Bírjátok?
Nekem viszketegséget okoz szinte mind, ami illatosított vagy festett.
Zewa? Kevés, de legalább rossz minőségű és drága. Hiába a 3 réteg, ha úgy dörzsöl, mint a smirgli. Ugyanez vonatkozik a papírzsepire is.
Dm-ben veszem általában. Sanft & Sicker a neve. De a párom minden akciósat megvesz. Értsd úgy, hogy 96-osâval. :D
3 rétegű Zewa helyett keresek olyat, ami hasonlóan jó minőségű, de olcsóbb.
Ezeket ismeri valaki?
Violeta
Tento
Oops
Clarissa
Vanessa
Milyenek?
További ajánlott fórumok:
- Te elvárnád, hogy ha a fodrászod házhoz megy, akkor olcsóbban dolgozzon?
- Ügynökök járják a városokat, hogy lépjünk át egy másik gázszolgáltatóhoz.Ők lényegesen olcsóbban adják a gázt, mondják. Van ebben valami csa
- Ti mit tennétek? Vettem egy méregdrága Nike cipőt és néhány nap múlva 10ezerrel olcsóbban láttam ugyanazt máshol.
- Szociális boltok - termelőtől olcsóbban
- Ismeri valaki a a rody ugráló lovat?Mennyire jó?Hol lehet kapni olcsóbban mert elég drága.
- Hogy lehet diából jó minőségű papírképet készíteni a számítógépen?