Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Leárazott rumos-kakaós szaloncukrot ettem. Nem sokkal utána... fórum

Leárazott rumos-kakaós szaloncukrot ettem. Nem sokkal utána... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3
88. globus (válaszként erre: 85. - Channa*)
jan. 22. 20:48
Én is süssinát használom, csak teát édesítem. Kávéba pici tejszín, bár erre meg dietetikus mondta, hogy leginkább felesleges. Nincs súlyproblémám, úgyhogy nem hallgatok rá.
jan. 22. 01:20
en is kerulom nagy ivben!
jan. 19. 02:50
Nem eszem semmi édesitőt.
85. Channa* (válaszként erre: 84. - Globus)
jan. 18. 14:10

Én kávéba édesítőt teszek. Ezt fogyasztok legtöbbet édesen. De csak süssina-t.

Teába, kakaóba, ételekbe cukor, ha kell.

84. globus (válaszként erre: 82. - Kacsahercegno)
jan. 18. 12:48
Vagy valami szilárdra átészterezett olaj, passz. Én sem ehetem a cukrot, de inkább kevés cukor, mint sok édesítőszer. Az a szerencsém, hogy nem is nagyon szeretem.
83. Enissa (válaszként erre: 81. - Globus)
jan. 18. 12:37

[link]

Egy kg 10 ezer felett, azért csak nincs benne annyi 💩.

82. Kacsahercegno (válaszként erre: 81. - Globus)
jan. 18. 11:11
Valamilyen mutty, pl stühmer cukormentesében tejszín, azt a múltkor pont néztem, amúgy élelmi rost, meg ilyenolyan zsír, kakaóvaj szokott lenni ezekben. Keményítő esetleg.
81. globus (válaszként erre: 80. - Ruslan)
jan. 18. 10:46
Engem nem az édesítőszer zavar, hamem mi lehet ezen édességek bázisa? Cukornak van egy tömege, térfogata, itt nem jön szóba. Rum, aroma, kakaó se nagyon, akkor mi?
80. Ruslan
jan. 18. 10:39
Az is lehet, hogy az egyikbe túl sokat tettek véletlenül. A leárazásnak pedig semmi köze ehhez. Ez is egy lehetőség. A másik az, hogy bebizonyítani ezt úgy gondolom labormunkát igényelne, ami elég drága. Ettől függetlenül orvoshoz kéne menni, mert így vagy úgy, de károsodott a keringési rendszer.
79. Ruslan (válaszként erre: 49. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 10:32
Az Eritrit édesítőszert vizsgálták állatkísérletekkel (szerintem ez nem zárja ki a többi édesítőszert sem, lehet azokat még nem kutatták eléggé), hogy vérrögök képződését okozza. Ezek a szívbe jutva rohamot, az agyban pedig stroke-ot okozhatnak. Lehet azért vitatkoztok ilyen kitartóan, mert mindkét félnek igaza van.
78. globus (válaszként erre: 60. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 08:30

Nincs olyan, hogy méregtelenítés.

[link]

A vese és máj végzi munkáját.

Az, hogy vizeletünk, székletünk néhány jellemzőjet viseli az elfogyasztott tápláléknak, teljesen normális. Pl. spenót, cékla, sör, sok kavé stb.

77. gyöngy:) (válaszként erre: 66. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 08:16
Eszem megáll, hogy csak odáig jutsz el, hogy ki kell magadból tisztítani a gyanús, leárazott szaloncukrot.
76. Piroska52 (válaszként erre: 75. - Antonov225)
jan. 18. 07:34
Úgyis hiába magyarázzuk neki, csak nem érti.
jan. 18. 05:40
Ez TIA (ún. mini stroke) lehetett, tipikus tüneteket írt le a vallomástévő. Tudom, mert volt benne részem nem is egyszer. Látom nem akar elfogadni semmi más magyarázatot, ragaszkodik a saját elméletéhez, így én már meg sem kísérlem meggyőzni, inkább csak okulásképp' írom mindenkinek, hogy ha hasonlókat tapasztal, azonnal hívjon mentőt! Bár, látom mindenki más tudja, hogy ilyenkor az a helyes lépés. A mini stroke tünetei visszahúzódnak, viszont a komoly változat nem múlik el így, márpedig a TIA azt jelzi, hogy előbb-utóbb baj lesz. Kizárt, hogy a szaloncukor okozta a tüneteket.
jan. 17. 20:51
kb 10 éve használok édesítő szereket, de egyiktől sem lett semmi bajom.
73. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 72. - Channa*)
jan. 17. 20:39
Magadból indulj ki! 😘
72. Channa* (válaszként erre: 68. - Piroska52)
jan. 17. 20:30
Szerintem hagyd! Valami gond van a fejében.
71. Channa* (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 17. 20:29

A sztrókról olvastál már?

Olvass egy kicsit utána, és ne csak az idegmérgekről.

Sztórknál is hasonló tünetek vannak, mint amiket leírtál.

Legközelebb, azt javaslom, hogy ne idegméregre gondolj, hanem tárcsázd az orvost, mert egy sztrók esetében fontos az időfaktor!

Mondjuk azt levettem, hogy te mindenképp arra akarsz rámutatni, hogy mérgeznek minket.

Ami teljesen igaz, mert ennyi sz@rt amit eladnak nekünk fel nem tud fogni az ember. És ez a kutyatej teára is igaz. Akkor ha te szedted (bár tudom, hogy nem), mert már a földbe is annyi mű dolog van, hogy a növények is károsak.

Novemberben vettem egy kis doboz koktél paradicsomot, de senki nem ette. Karácsonykor még semmi baja nem volt. Érdekes, mert egyébként a hűtőben is el kezd fonnyadni pár nap után...

jan. 17. 20:14

Na de itt be is fejeztem, sziasztok!

Gondolkodjatok el rajta!

69. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 68. - Piroska52)
jan. 17. 20:13
Szerintem pont te nem érted. Én kifejtettem a magamét, te meg még csak meg sem indoklod, csak simán hülyének nézel.
68. Piroska52 (válaszként erre: 65. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 17. 20:09
Nem érted, nem baj.
jan. 17. 20:09
De egyre több ilyen "kisebb" simlisségek derülnek ki az élelmiszerekkel kapcsolatban, ha egy kicsit is tájékozottabbak vagytok.
jan. 17. 20:07
Én azért figyeltem folyamatosan a tüneteket mert elég ijesztő volt, nem zártam le annyival hogy hibás a szaloncukor, de az ösztöneim azt súgták hogy ki kell tisztítani magamból és közben a reakciókat is figyeltem. Mert akárhogy is nézzük, ez egy mérgeződés. Ha a cukorban volt valami idegméreg, az körülbelül úgy hathatott mintha rovarirtót kevertek volna bele enyhébb formában.
65. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 64. - Piroska52)
jan. 17. 20:03

"Megállapítás, hibás a szaloncukor."

Én is ezt mondom, akkor mi a baj?

jan. 17. 20:02

Ehhez nem kell semmilyen indoklás.

Megállapítás, hibás a szaloncukor.

Pont.

63. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 61. - Piroska52)
jan. 17. 19:59
Meg is indoklod hogy mi a bajod, vagy csak burkoltan személyeskedni tudsz?
62. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 57. - Enissa)
jan. 17. 19:58
Ha belegondolsz, te se tudod hogy mit eszel meg, a címke mindent elbír, az élelmiszer biztonság pedig csak egy engedély. Pont reggel nyilatkozott egy nő a tejről, címkézik a megbízhatóságát, és nem engedik hogy az ellenőrzés "ellustuljon", ezzel tehát bevallotta hogy ilyen is van.
jan. 17. 19:57

Édes jó Istenem.

Tényleg veszélyes volt az a szaloncukor.

jan. 17. 19:54
Méregtelenítésnél pont a vizelet által (is) tisztul ki a szervezet, ilyenkor a végtermék is büdösebb, sokszor még az elfogyasztott étel szagát is érezni, én legalábbis érzem.
59. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 57. - Enissa)
jan. 17. 19:51
Ezt most miért írod? Nem ismered az összefüggést? Nem hiszed el hogy így volt?
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook