Kedvenc szaloncukrod? (beszélgetős fórum)
Abszolút kedvenc évek óta,nem szalon cukor forma,inkább bon-bon gyönyörű csomagolásban ami illik a tartalomhoz.
Tej V. ét csokis (tényleg csoki)és sajna azt kell mondjam mindegyik isteni.Ízek:tojáslikör,konyakmeggy,pisztácia,narancsos brandy,karamell,kókusz,kávé,és még,,,,, kiváló csoki isteni lágy krém nem mű ízekkel:)) A gond az hogy ezt karivásárban szoktam venni 1 kg 3900,édességboltban egy helyen láttam DE ott sokkal drágább.
Na meglátjuk mi lesz helyette:)) Bár ez legyen a legnagyobb bajunk:))
Stühmer szaloncukrok:
Marcika, Aranydesszert, pisztáciás, mogyorókrémes, pálinkás.
Évek óta csak Stühmer van nálunk.Sokfélét válogatok össze mert a családban mindenkinek más a kedvence.Igy veszek még Korfut, zseléset, éttrüffelt.Kb.15 félét vettem most is, összesen 2 kilót.Ez mind el fog fogyni!Nem mind karácsonyra van.Kerül belőle a Mikulás csomagokba, adventi naptárba is!
Stühmerből vettem vagy 8 félét tesztelni, édesség boltból, mert ott mindenféle van és olcsóbb. A kedvenc talán a csoki krémes marcipános, és a Baileys krémmel töltött. Van kétféle karamellájuk is- azok is finomak. Viszont ezek inkább csokoládé bonbonok szaloncukor papírban.
Hagyományosat is szeretnék csinálni. Régen nem voltam oda értük, de mivel kb. 20 éve nem ettem, hiányzik.
A jó öreg és finom konzum szaloncukrot nagyon szerettem, azóta sem ettem még csak hasonlót sem... Pedig "csak" 30 vagyok.
A vadász szaloncukor nem rossz, annak még íze is van
Próbáltam már Milkát, Tibit, Szamost, stb, nekem valahogy maga a csoki is ízetlen, kakaóvajas(?), ami feltapad a szájpadlásomra és alig lehet lenyelni..
Én nem tudom! A Tibit sose szerettem!
(Talán azért is, mert hetero vagyok!)
A Bocit szerettem, de azt meg elszúrták!
További ajánlott fórumok:
- Mindenhol nyomják a minőségi szaloncukrok reklámait,...
- Milyen szaloncukrot szerettek?
- Tudott valaki idén FINOM szaloncukrot venni?
- Miért ilyen drága a szaloncukor? :( Mitől drágult meg ennyire? :((
- Készített-e már valaki házilag szaloncukrot?
- Szeretnék nagyobb mennyiségű szaloncukrot vásárolni. Segítenétek, hol érdemes?