12.hetes terhes vagyok, Ospen film tablettát írt fel az orvos, van valamilyen tapasztalatotok a gyógyszerrel kapcsolatban? (tudásbázis kérdés)
8. Enikő25
2010. nov. 20. 08:17
sziasztok
nagyon szépen köszönöm a válaszokat, a vizeletemben találtak baktériumot, és a háziorvos arra írta fel a gyógyszert.
a nődikohoz majd jővőhéten szerdán fogok menni, de tegnap azért megpróbáltam felhívni, de csak sms bent tudtunk beszélni...
kicsit féltem a babát, hogy még kicsi hozzá, de a háziorvos azt mondta szedhetem, meg A beteg tájékoztaton is rajta van.
7. Krisz 18
2010. nov. 18. 21:28
Én is úgy tudom, h egy régi, kipróbált gyógyszer, többek között valószínűleg ezért is merik terheseknek is adni.
6. 89a16b9c50
2010. nov. 18. 21:25
nagyon beteg vagy? nem lehet gyógyszer nélkül átvészelni? azért kérdezd meg a nőgyógyászodat is.
5. koppanya
2010. nov. 18. 20:28
ez kimondottan olyan antibiotikum amit szabad terhesen szedni, én is kaptam mind a 3 terhességem alatt (légúti megbetegedésre) nem lett semmi baj
4. Szasz23X
2010. nov. 18. 20:25
Ha kell, akkor szedd be. Milyen szisztémás gyulladásra írták fel?
3. Vavy31
2010. nov. 18. 20:24
ha az orvos tudja,hogy terhes vagy és a betegtájékoztató is azt írja lehet akkor nyugodtan vedd be,én az első terhességem alatt semmicilint szedtem,csak tudják mit lehet és mit nem lehet ilyenkor szednünk
2. globus
2010. nov. 18. 20:23
Lehet szedni, ez a régi Maripen hatóanyaga újabb kiadásban.
1. Enikő25
2010. nov. 18. 20:21
Előre is köszi a válaszokat, a betegtájékoztató azt írta lehet terhesség alatt szedni, de én egy kicsit tartok tőle
További ajánlott fórumok:
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- 18 éves lány vagyok 68 kilóról fogytam 60-ra, el szeretném érni az 52 kg-t lehetőleg 2 hét alatt, ajánlotok valamilyen tablettát?
- Magas tesztoszteron szintre mit szoktak adni? Kapok valamilyen gyógyszert, vagy fogyjak le?
- Norcolut gyógyszerrel kapcsolatos vélemények, mellékhatások és alkalmazása
- 14 hetes kismama vagyok, a háziorvos Cefzil tablettát írt fel. Van valakinek valamilyen tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban?
- Metformin tablettát szedők, milyen tapasztalatok vannak ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban? Segít valamit?