18 éves lány vagyok 68 kilóról fogytam 60-ra, el szeretném érni az 52 kg-t lehetőleg 2 hét alatt, ajánlotok valamilyen tablettát? (tudásbázis)
Már régen lett hozzászólva.
Na.
A lényeg, hogy mindenki születik ugyanolyan testalkattal, teszem azt valaki homokóra, vagy épp körte forma, meg az a mindene-egybe-van pálca/oszlop.
Te a harmadikra törekszel, de ha nem ebbe a kategóriába esel, akkkor bármennyit is fogyózol NEM FOGSZ ÚGY KINÉZNI.
Ha épp szélesebb a csípőd/a vállad/ rövidebbek a lábaid/vastagabb a karod, az mind mind elüthet ettől a kategóriától, és bármit is csinálsz arányaidban NEM fogsz változni.
Én is fogyózok, korábban is fogyóztam, de ettől nem lettem szupernő. Még most is teltnek, vagy kövérkésnek mondanak, pedig a kilóim és a magasságom alapján ez a kategória már rám nem igaz. A hangsúly azon van, hogy a kilók hogyan oszlanak el rajtad. Sokáig azt hittem ez átok, sosem fog változni, ez így is van, de már tudom, hogy meg kell tanulnom kihasználni az alkatomat.
Lehet, hogy nem lesz vékony, hosszú, egyenes lábad, de pl. lehet gyönyörű vállad/hátad vagy épp dekoltázsod. A vékonyság nem minden, jól néz ki, de nem feltétlenül mindenkinek az jön be.
Szóval előbb gondolkodj el azon, hogy milyen a testalkatod, és hogy a kilóidat vagy magadat nem tudod elfogadni.
Felejtsd el!!! Tönkre teszed magad. Ehhez a magassághoz a 60 kg is jó, de 55-56 kg-nál ne legyél kevesebb.
Hidd el, sokkal esztétikusabb egy csinos ( itt-ott gömbölyded) nő, mint egy csontkollekció... :)
semmilyet....
ezt nem lehet megcsinálni....és nem is ajánlatos...
tavinyuszi!
ez nagyon szar ötlet én belestem(anorexiás vok)nem tudsz belőle kijönni ha rosz paszban vagy mint voltam a multok (elkezdetem bulémiát is) ez jó?hát nem nem birok le állni se...
azé csak hogy hordassd az xs-es ruhát...?-ez hülyeség
mert már lenéznek a 164 cm/42kilommal és az XS-es ruháimmmal iylen akarst lenni??hogy azt mondják rossz lát vány vagy???
ez hülyeség!
na mind1 szija
Kedves Tavinyuszi!
Látom már megkaptad itt a fórumon a magadét! Én csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy fogyózás céljából én is szedtem különböző fogyis cuccokat. Az eredménye az lett, hogy most pajzsmirigy beteg vagyok <- felborították a hormonháztartást, És valószínüleg életem végéig gyógyszert kell rá szednem. És eddig valószínüleg ettől nem tudtam fogyni. Szóval ez egy ödögi kör! Próbáld meg magad elfogadni olyannak amilyen vagy!:) Próbáld ki a pilates tornát, formálja az alakot! A kg maradt, de a nadrágjaim pl nagyok lettek! Sok sikert!
Tavinyuszi, figyelj!
Ne szedj semmi zsírégető tablettát, max., ha nagyon muszáj, vegyél gyógyszertárban korpatabit. Ez nem egészségkárosító, csak teltségérzetet okoz.
ÉS:
NEM HELYETTESÍTI A KIEGYENSÚLYOZOTT TÁPLÁLKOZÁST!!!
szerintem hiába győzködjük...
Olyan ez, mintha széllel szembe próbálkoznánk...
Tavinyuszi! Ha gondolod, csináld... Végülis te mész tönkre...
Nagyon karcosan fogok fogalmazni: menj orvoshoz, de fejgyógyászhoz! Ez nem egészséges, pontosan, ahogy a többiek is mondták!
Ne gondold, hogy 52kgosan jobb! Jól hangzik az XS, meg a 34es ruha, de semmi más. Ezért ne áldozd fel az egészségedet!
29 évesen 58-60 kilósan 164 centivel S/M ruhákat hordok, farmerból 29-est
S-es XS-es ruhákat a girnyók hordanak, rossz rájuk nézni
ilyen akarsz lenni?
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- 40-en túliak szedtek-e valamilyen csonterősítő tablettát?
- Ikreket szeretnék, lehetőleg valamilyen természetes praktikával. Tud valaki valami jót tanácsot?
- A fogyókúra kezdetén érdemes valamilyen étvágycsökkentő tablettát szedni?
- 14 hetes kismama vagyok, a háziorvos Cefzil tablettát írt fel. Van valakinek valamilyen tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban?
- 12.hetes terhes vagyok, Ospen film tablettát írt fel az orvos, van valamilyen tapasztalatotok a gyógyszerrel kapcsolatban?