Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával? (tudásbázis)
Nekem a clostilbegyt mellé duphaston-t is kellett szednem.
Van kimaradva, ha valakit érdekel. 1 bontatlan doboz, amiben 20 szem van, és egy fél doboz, amiben 10 szem van.
peteérést reggeli hő alapján nézem.
4 éve várunk a babára... áprilisban már nem kaptam clostit, csak egy beutalót meddőségibe... de arra még nem vitt rá a lélek.
Szia!
én szedtem többször is.
ciklus 1. napjától 5 napig 2x1-et.
volt, hogy nem volt peteérés, nem jött meg, így az 50. cn környékén nega teszt után újra beszedtem 5 napig a 2x1-et.
nem követendő... és utóbbiról megkérdeztem a dokit, mit szól hozzá. annyit szólt, hogy ő ezt nem támogatja, ne is mondjak ilyen hülyeséget, nem akar tudni róla... de ha bármi van, akkor ugye tudom, hol érem el :)
Sziasztok
Megmaradt one step ovulacios es terhességi tesztjeimet eladnám
Érdeklődni privibe
KÖszi a válaszod!
Úgy tűnik, ma felerősödött, de ez már a 7. nap. Ha így folytatom, egy hét múlva is meglesz :S
Sziasztok!
Korábban kellett már szednem clostit, évekkel ezelőtt...most ismét szedem, de nem emlékszem az akkori tünetekre...
Normális, hogy már az utolsó closti napon vagyok, de eddig csak pecsételt a mensim?! Úgy néz ki, talán most rendesen megjön, de eddig totál elmaradt az eddigi szokásos, 3-4. napi "ömlés". Voltam dokinál, húzta ugyan a szemöldökét, de azt mondta, hogy hát ilyen előfordulhat, mert ha nem is közvetlenül, hanem a petefészkek működése által, de hat a hormonháztartásra.
Sziasztok!
Jópár éve én is ennek a csoportnak a tagja voltam. A closty egy jó szer. Én már 2 gyermekes anyuka vagyok. Jó ez a topic, mert erőt adnak egymásnak a tagok és segítenek átvészelni a nehézségeket.Kitartás lányok asszonyok!
:) majd jövő héten kiderül.
neked mikor lesz aktuális elkezdeni a clostit?
igen, így 65. cn-on már tényleg ideje volna.
meg kell beszélnem vele, hogy abbahagytam a metet... és most hogyan tovább...
na meg azért a realizmusom néha átcsap enyhe optimizmusba, szóval egy esetleges vbac-ről is kérdezném, hogy nálam menne-e, ha eljutunk odáig.
dehogy, nem mond semmi újat. norcolutot akarok csak iratni... vagyis van is otthon, csak előtte rám kellene néznie, hogy beszedhetem-e.
nincsenek illúzióim :) az egyetlen, amiért kellene mennem az az, hogy nehogy meglepjen a mensi pont akkor, amikor párom itthon van pár napot.
én még arra sem tudom rászánni magam, hogy elmenjek orvoshoz... volt reggel egy nem iszta pillanatom, amikor megpróbáltam felhívni, de szerencsére nem vette fel :) azért lehet, hogy délben újra megpróbálom... de még nem vagyok benne biztos.
párom külföldön dolgozik, jövő héten jön haza, így addigra már tuti nem tudunk pé-t csinálni... utána meg nem tudom, mikor lesz itthon megint :/
Én nagyon reménykedem benne,hogy siker lesz!Most várjuk a mensi napokat és szedhetem is :)
Igaz félek egy kicsit :(
sok sikert!
én még mindig nem tudom elkezdeni szedni...
már 63. cn-on vagyok, de egyenlőre arra sem visz rá a lélek, hogy orvoshoz menjek. talán majd húsvét után :/
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Van valaki, aki azért kapott Clostilbegyt tablettát mert nem jött meg neki?
- Hogyan kell szedni a Clostilbegyt tablettát?