Szerelmes vagyok, de nehéz (beszélgetés)
43. Érdekes73 (válaszként erre: 42. - Srcrss)
márc. 26. 21:06
Ami biztos most virágzik a nárcisz :)
42. srcrss (válaszként erre: 41. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 20:37
Manapság mindenki nárcisz. 🙂
41. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 40. - Globus)
márc. 26. 20:31
Pont a napokban olvastam a nárcisztikus emberekről egyébként, és nekem gyanús, nagyon gyanús, hogy ő az.
40. globus
márc. 26. 19:33
Ha jót akarsz magadnak hosszú távon, minden kapcsolattartást szakíts meg. Fájni fog? Igen. De napról napra több önbecsülésed lesz. Gondolom, elkábított a szövegével. Nagy játékos, te meg légy okos.
39. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 38. - Ágio8405)
márc. 26. 19:18
Lehet, ezért is nem nagyon akar odajutni... bár én már biztosítottam afelől is, hogy akkor is szívesen simogatnám, amikor nem áll föl neki, ezt is miért mondtam?!
38. Ágio8405 (válaszként erre: 32. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 19:05
Dehát mondta nem is működik neki mar úgy szerszám. Ha oda jutntok nem is lenne jó nagy eséllyel. Te nem is bele vagy belezúgva hanem egy ábrándba amit benne testesitettél meg.
37. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 36. - Kacsahercegno)
márc. 26. 18:21
Keresgélni nem fogok, vagy jön vki, vagy nem.
36. Kacsahercegno (válaszként erre: 32. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 18:15
Akkor ez nem ez a pali lesz, ha nem áll fel neki :D Keresgélj tovább...
35. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 34. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 17:43
*velem
34. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 31. - Srcrss)
márc. 26. 17:38
Nagyon vonzó, jó a dumája, sármos, és régen is nagyon szerelmes voltam belé. De nagyon-nagyon. Már akkor is a mostani párját (azóta gyermekei anyját) csalta, nemcsak vele, még másokkal is. Hatalmas pernahajder, és sosem bukik le, vagy hogy is mondjam, neki minden sikerül mindig. Kicsit néha még rosszat is kívánnék neki, ami szintén beteges, tudom. Szenvedjen már ő is egy picit.
33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 31. - Srcrss)
márc. 26. 17:36
:-D
32. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 29. - K-né Zsóka)
márc. 26. 17:35
Hát, végül is nem vagyok egyedül, csak hiányzik a szex - egy olyan emberrel, aki nagyon felizgat. Engem más nem érdekel.
31. srcrss (válaszként erre: 28. - Birebora)
márc. 26. 17:35
Szaralak, félig impotens stb. Nem tudom, mit eszik rajta. 🙄
30. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - Birebora)
márc. 26. 17:34
Jó a kérdés. Ki kéne hogy ábrándítson, de nem megy.
29. K-né Zsóka (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 17:34
Jaj, na itt azért nagyot mosolyogtam. Végül is nincs baj.
28. birebora (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 17:29
És az nem ábrándit ki, hogy szar alak?
márc. 26. 17:26
Köszönöm, hogy kiírhattam magamból, már ez fél siker nekem a gyógyulás útján. Elég betegesen bele vagyok bolondulva ebbe a szar alakba.
26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Srcrss)
márc. 26. 17:25
Próbálok minden alkalmat megragadni, de legtöbbször nincs kedve, és visszautasít.
25. fenevigye (válaszként erre: 22. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 17:21
Fiatalra van szükséged, mert sem a banán, sem a vibrátor nem tudja helyettesíteni.
24. srcrss (válaszként erre: 22. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 17:21
😭
23. srcrss (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 17:19
Szexelj te is a férjeddel, akkor talán nem leszel féltékeny. Hm?
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Kacsahercegno)
márc. 26. 17:19
Párommal (57) már csak akkor van szex, ha elutazunk vhova. Legutóbb decemberben... vicc az egész, komolyan mondom.
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Fenevigye)
márc. 26. 17:18
Hát most egy darabig biztosan nem beszélek vele. Mást nem akarok.
20. Kacsahercegno (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 17:17
És ez így neked jó? Párodnak se áll már fel? Ennyi az össz felhozatal? 😅
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Kacsahercegno)
márc. 26. 17:16
Igen, biztosan.
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Srcrss)
Régen komolyabb volt, 2 évig tartott, de aztán jött az élet, ő erre, én arra, neki családja lett... és akkor most nem tudom pontosan, miért, nagyjából virtuális maradt, csak 2x találkoztunk, kb. 10 percre...
17. fenevigye (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
Keress pár új szeretőt, szóval több mint egyet, valamelyik talán ki tud elégíteni. Meg ugye a nyelvük sem azért van hogy a szemöldöküket nyaldossák vele.
16. Kacsahercegno (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
Upsz ezen átsiklottam, és emiatt vagy kiakadva? Ez nem is kapcsolat, ez konkrétan semmi... Te tényleg csak arra vagy neki, hogy az egóját kicsit növelje.
15. Kacsahercegno (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 17:14
Akkor mi az értelme? Most attól függetlenül hogy helyes vagy nem helyes dolog, ennek a szeretősdinek akkor van értelme, ha boldoggá tesz, kielégít és elhalmoz ajándékokkal, vagy legalább egy ezek közül. Ez így egy plusz nyomorúság az életedbe, kell ez, hogy azt hallgasd hogy nem áll fel, meg a feleségével szexel meg ilyenek? Ha szarul akarod magad érezni, nézz meg egy szomorú filmet, vagy a híradót, vagy valami, de ne tedd ezt magaddal hosszú távon...
márc. 26. 17:14
Szóval hogy nem tudom, hogyan kommunikáljam le ezt úgy felé, hogy tudja is, hogy mit érzek, meg hogy ne is legyen érzelgős vagy milyen, vagy megbántott, sértett.
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?