Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem? (beszélgetés)
Ja. De azért a 16 éves kori lángolások 99,9%-a idősebb ideálok iránt azért elmúlik, vagy legalábbis teljesen jelentősségét veszti a való élet folyásában.
Persze, én is melléütöttem a labdának 5 év versenyzés után edzésen, amikor bejött ez a fickó a terembe, pedig háttal álltam az ajtónak. Pedig ez már évek múltán történt.
A férjemet mindezzel együtt 15 éve szeretem, annak van jelentőssége. Persze, attól még volt azért 1-2 fickó, aki erősen megdobogtatta a szívemet, sőt kölcsönösen is. De az már az, amire az ember felvértezve annyit mond, hogy na és? Még akkor is, ha nagyon nehéz ezt mondani. De tudni kell, mikor minek van értelme. Meg azt is, hogy a fagyi bizony visszanyal.
Így van.
Az viszont tény, hogy ebben a korban (16év) tud az ember olyan őszintén, nyíltan őrülten szerelmes lenni, mint utána talán már csak 80 évesen.
Ráadásul azt említette a kislány, hogy az apja mondta neki, hogy a házaspár rosszul él.. Jézusom, szerintem itt a szülei is tudják a dolgot.
Én is voltam ilyen koromban olyan szerelmes, hogy két évig izzadtan, sírva ébredtem. Igaz csak plátóian. De egy életre felvértezett, és az is, hogy láttam, hogy elmúlik ez is. Ezt nagyon fontos lenne tudni a kislányoknak.
Meg itt szerintem a felnőtteknek kellene észen lenni, ahogy írtátok, a pasinak, meg a szüleinek is.
Remélem nem teszi tönkre a kis életét.
Döntsd el .azze!
Helyetted véleményezzük a szitud?
Mit vársz? Igent vagy nemet?
Azzal egyetértek, hogy ha egy kapcsolat megromlik, az a tisztességes és korrekt, ha ezt felvállalja valaki, és nem a megcsalás.
Azzal viszont nagyon nem, hogy attól, hogy egy házastársi kapcsolat meglazul, nem jelenti azt, hogy menthetetlen. Pontosabban az alapvetés nem tetszik: miért is kellene megmenteni, ha már meglazult? Szerintem ha egyszer már nem úgy működik, akkor legyen vége.
Az meg, hogy kaphat valaki jobbat, nem tudom értelmezni. A számomra szeretett embereket nem "jóság" szerint mérem. Ha egy férfit szeretek, akkor önmagáért, a lényéért szeretem, és nem nézem azt, hogy más esetleg jóképűbb, többet keres, nincs még gyereke, "jobb" nála. (A meglévő gyerek akkor KO kritérium, ha nem akar közöst emiatt, de az amúgy is).
A 14 év korkülönbséget amúgy én is nagynak tartom, pláne ilyen fiatal korban.
Hát nézd, ha egy férfi más nőt szeret, vagy mást kíván, akkor otthon valami már nem működik. "
Sok esetben nem így van./de nem mesélek :)/
Kétségtelen, hogy általában a meglazult házastársi kapcsolatba tud egy harmadik beférkőzni. De ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy az a házasság véglegesen meg van romolva, hogy menthetetlen.
De ha ez a helyzet, akkor váljon el a férfi, rendezzen el mindent tisztességesen, és akkor kezdjen új kapcsolatot! Ez az új partnerrel szemben is a minimális korrektség.
És ha mindez megtörténik, akkor is kérdés, hogy a 14 évvel fiatalabb nőnek biztosan ez a legjobb választása az életben? Örökké küzdenie kell majd a férfi régi családjával olyan értelemben, hogy azok a kötelékek (lásd gyerekek!) nem szakíthatóak szét véglegesen, a régi feleséggel is újra feléledhet a szerelem stb. Szóval egy fiatal, még független nő ennél jobbat is elvárhat az élettől!
"Azért mert lapos egy kapcsolat, nem biztos, hogy szétválnak az emberek."
Elég szomorú.
Hát nézd, ha egy férfi más nőt szeret, vagy mást kíván, akkor otthon valami már nem működik.
Őszintén szólva szerintem egyetlen kapcsolatot sem szabadna fenntartani más okból, mint a szeretet, szerelem. Az olyan párok, akik csak a vagyon, a gyerekek, vagy egyéb külső okok miatt vannak együtt, azok jobban teszik, ha elválnak. Mert ennél mindenki jobbat érdemel.
Ezt mégis miből gondoljátok, hogy nincs esélye? Még nem hallottatok olyanról, hogy valaki elvált egy 3. miatt???
Amúgy ezt ne egy fórumon kérdezd meg. A pasival kell megbeszélned, csak ő tud választ adni arra, mennyire szeret, mennyit érsz neki. Mi honnan tudjuk?
te h.lye vagy ;-D
esélyed? igen van jó kis hajtépésre, néhány apai pofonra!
Esélyed nem nem gondolom hogy lenne!
De ez az egész nem csak a te hibád!!!
Gondolom hogy fiatal vagy még?
Az uri ember pedig nagyon jol tudja hogy mivel lehet téged levenni a lábadról!!!
Szégyellheti magát !! Miért nem korabeli nőket hülyít?
Szüleiddel milyen a viszonyod? Anyukáddal kellene erröl beszélni!
További ajánlott fórumok:
- Lehet -e valaki két emberbe szerelmes?
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Gyerek-, vagy fiatal korodban melyik híres emberbe, színészbe, vagy regényhősbe voltál szerelmes?
- 22 éves (rabszolga sorsban tartott NŐ) aki szerelmes lesz egy idősebb férfiba...
- Létezik az, hogy valaki 2 emberbe legyen szerelmes egyszerre?
- Lehet valaki szerelmes egy olyan emberbe, akit nem ismer?