Gyerek-, vagy fiatal korodban melyik híres emberbe, színészbe, vagy regényhősbe voltál szerelmes? (beszélgetés)
Richard Chamberlain
(Papucs és Rózsa... aztán később a Tövismadarak)
Nagy Gábor (Bob herceg)
Micky Rourke (Vad Orchideák)
Révész nekem is!
A szomszéd srác apja fodrász volt és sokat járt külföldre. Egész falamat beborító posztert hozattam vele, egy havi kajapénzembe került :D
Hát nem..:)
De Révész Sanyi rajongó már bukkant fel...úgy rémlik..Őt nem adom...:)
Jaj,ne csúfoljátok mááán...:)
Anyukám rajongója volt, ezért vagy 20 éve elkísértem egy koncertjére....
Ami a javára szolgál,szerette, tisztelte a rajongóit, mert begipszelt lábbal is megtartotta a meghirdetett koncertjét anno, kisvárosunkban, vidéken.Sokan várták, szerették.Mint énekest...
A volt anyósom halálosan szerelmes volt belé.
Megtanulta a kazettás magnót is kezelni.
Teleragasztotta a vécé falát Jimmy képekkel (nem tudom honnan szedte :O) A gyerekem kicsi volt, és kérdezte: anyaaa, ki az a ronda bácsi a mamánál a falon?!?!
:D
Fú, benne összejött minden egyszerre,amit egy férfin rühelleni lehet. Komolyan,el sem hiszem, hogy mit ettek rajta mások. Amőba fej, szőrnyű haj, kutyavonyító hang, undorító.
Az egyik tanárunknak(nő) hasonló dauerolt haja volt, a háta mögött zámbó jimmynek, jimmynek hívtuk:DDD
Szerintem a guantanamo-i börtönben bevált volna kínzóeszköznek bármelyik száma!
Jaj, jóvanmán!
A nasa-nál nem kopasztunk... ;D
Nem is a kappan hanggal van bajom és azzal sem, hogy hozzá elég csúnyácska volt szegény. Valakinek bejön ez a stílus van akinek nem. Bárki énekelhet ilyen dalokat, nem az én világom.
Sokkal inkább nekem az volt a bajom vele, hogy kifelé mutatta a szépséget, gyengédséget, a romantikát, valóságban pedig eléggé könnyen eljárt a keze ahogy hallottam.
Herélt kappan hangon.
Már ha letezik herélt kappan.
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- A férjem szerelmes...másba
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- Normális, ha egy barátnőm 6 éve szerelmes egy magyar színészbe?