Normális, ha egy barátnőm 6 éve szerelmes egy magyar színészbe? (beszélgetés)
Ha oda merne menni, akkor se lenne semmi, szerintem... :-)
Amúgy Ők beszéltek már egymással, nem? Akkor miért fél tőle?
Emlékszem, amikor anno én beszéltem először az "én színészemmel"... Egy barátnőm rángatott oda hozzá, különben tényleg sosem mertem volna. Aztán meg rájöttem, hogy ó, ettől voltam én betojva..? :-)
Amúgy Ő nagyon édes volt, emlékszem, mikor odaálltam elé, meglepődött. Kezet nyújtottam, bemutatkoztam, aztán széles vigyor jelent meg az arcán, hogy ááááá, te vagy az..!!! (mert leveleztünk :-)) Aztán meg amikor elköszönt, akkor mondta, hogy nagyon örül, hogy végre személyesen is megismert, és hogy végre tudja már, ki vagyok... :-))))))))))
Jaj, nyitottál még egy témát ezzel kapcsolatban? Az előző is ugyan ezt taglalta... :-)
Majd kinövi a barátnő. Kicsit későn érő típus - ebből a szempontból. Ahogy már a másik topicba is írtam, én is hosszú évekig voltam plátóilag belezúgva mindenféle színészekbe. (először külföldiekbe, aztán... ) Más kérdés, hogy olyanokba is, akikkel lehetett is volna valami, csak én voltam túl gyáva hozzá, stb...
Szerintem a barátnőd is előbb-utóbb úgy fog járni, mint én, hogy megunja ezt a plátói epekedést. Én például 4-5 év után untam meg a dolgot. Kiszerettem belőle, s nem telt el 3 hónap, már el is rabolták a szívem. És ez már kölcsönös volt. :-)
Ez a típus egyébként, aki túl álmodozó, és szívének gyöngyháza ráadásul egy színész, az erősen kétlem, hogy zenés/táncos szórakozóhelyeken fog ismerkedni és egy lehetséges pár-jelöltet találni.
Majd akkor találja meg a szerelem, és azzal, amikor / akivel nem is gondolná...
:-)
Megnéztem ezt a Hegedős D. Gézát:).
Háááát én valami fiatal jo pasit képzeltem el nem őt.Igaz jó szinesz de mint pasi nem egy 18 éveshez való.
Made in hungáriában nem volt szimpatikus.
Mi tetszik neki benne?ő max szerető lehetne ha lehetne.
Én is sok színészbe voltam szerelmes,ki nem:)?de ez normális dolog,de ha már több éve az viszont nem.
persze-bármilyen más közösségben.
Igazánól szórakozóhelyeken a legegyszerűbb, ezért ajánlottam azt.
18 évesen itt az ideje.
:)
egyszer kivételesen egy színház után beiktathatjátok a morisson's 2 hasonló kaliberű hely a vígszínházzal szemben van.
:)
További ajánlott fórumok:
- Gyerek-, vagy fiatal korodban melyik híres emberbe, színészbe, vagy regényhősbe voltál szerelmes?
- A barátnőm szerelmes a férjembe...
- A legszebb magyar szerelmes dalok...
- Az egyik legjobb barátnőm szerelmes lett egy magyar hírességbe. Mit tegyek?
- Tudnátok-e nekem szép magyar szerelmes számokat mondani?
- A barátnőm szakítani akar velem, már nem annyira szerelmes belém mint eleinte. Mit tehetnék?