22 éves (rabszolga sorsban tartott NŐ) aki szerelmes lesz egy idősebb férfiba... (beszélgetés)
Neve?;)
Akkor várhatjuk a következő észbontó csemegét .. :D
Én már tök jót kiagyaltam mára, gondoltam elkezdem a történetet, mindenki hozzátesz egy kicsit ... de hát eltünt a JOPASI :/
:DD
:-D
Bármi lehet. :-)
Baromi fura fickó? volt. Ahogy olvastam a hozzászólásait...
Hát ez nagyon nagy baj ...
Láttam magam előtt, ahogy a Rabszolganő haján megcsillan a fény a kútnál, kéjesen nyújtózik a Nap felé, kecsesen hajol a vízért a korsójába ... miközben A Férfi egy fa mögül nézi sóvárogva ...
Szerintem begyulladt, mikor írtam, hogy be kellene szállni a történetbe ... :DDD
hehh..mondtam én,hogy kinyírtam.
Már nem kérhetek váltságdíjat se.
Hogyne, órákig tudnék róla beszélni...
De akkor magam ellen vallanék. :)
Sebaj, van másik:)
Vagy bocsánatot kérhetsz tőle, esetleg megmentheted! Mondjuk eleve félrevezető egy ilyen név, és azt írni adatlapra hogy férfi, ezért ne magadat hibáztasd. Brühühüüü:)
Ezt elbénáztam. :-)
Megtudhattam volna, ha hajlandó lettem volna talizni vele.
Nem, ő a megmentésre váró leányzó;))))
Legalábbis az alapsztori nagyon ilyen leányregény-beautiful keverék, nem pattanhat ki egy férfi agyából
Ki tudja, lehet hogy gondol egyet és más néven regisztrál. ;-)
Nagyon görcsösen akart ismerkedni...
Én azért voltam olyan friss, mert már túl voltam a reggeli kávén.
Úgy látom a fórum indítónak elege lett a hozzászólásokból...töröltette magát.
Köszi. :-)
Ha egyszer beindul a fantáziám...a "hülyeség" nálam is zsigerből jön.
Csak jobban hangzik, mint az hogy:
Szegény lány végső elkeseredésében megöli fogvatartóját, majd végez magával is. Hősünk (bár még mindig kétséges, hogy valóban szereti-e a lányt vagy csak a testi vonzalom volt oly nagy) meglátogatja régi barátját Tibetben és beáll szerzetesnek.
:-D
Találkozott a fekete lovaggal a fehér lován és együtt elvágtattak a reményekkel teli ismeretlen felé.
Szerintem nem, csak eddig tartott a téma.
Komolyan nem lehet róla beszélni, viccelődve meg eddig tartott.
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- A férjem szerelmes...másba
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- A párom szerelmes - a kozmetikusomba