Mennyi volt a leghosszabb idő, amikor a macskád eltűnt, de aztán visszajött? (beszélgetés)
Egy nőstény több évvel ezelőtt nyáron 3 hónapra eltünt.Úgy vettük észre hogy hazajött, a többi mac skát etettem és beállt közéjük kajálni. Nem volt lepusztulva, de különöebben szép macska sem, lehet hogy etették de nem hiszem, hogy épeszű ember ellopta volna.
A most 10 éves kandúr 2021-ig kinti benti macska volt, nagyon sokszor eltünt utána mentem, kerestük, láttam, hogy a szomszéd macskákkal
van, de nem jött haza, akárhogy csalogattam,ugy viselkedett, mint aki sosem látott. Nála egy hét volt REKORD, általában sebesülten sérülten jött haza. 2021 óta 100 % benti macska, de naponta pórázon sétáltatjuk,ezt nagyon szereti. De azért is benti macska, mert abban az időben napközben nem volt otthon senki, most meg már nem szeretném kienednik - nagyon sok rossz percet okozott- ugy látszik, elég neki a napi 1-1,5 órás séta
Bízom, benne, hogy hazatalál. :)
Nekem 2 napra tűnt el a kölyökcicám, aki főleg benti macsek, akkor még ritkán kijárt. 2 nap után hazajött, és látszott rajta, hogy kapott enni - biztos megtetszett valakinek, és becsukta valahová. De ő megtalálta a lehetőséget, és hazaszökött. :)
Kinti kandúrjainkat viszont volt, hogy 5 napig se láttam.
Nekem "benti, zártkerti" cicám tűnt el egyszer 3-4 napra. Totál kész voltam, az állatmenhelyesek sem biztattak semmi jóval, mert a klasszik kinti cicánál 2-3 nap eltűnés semmi, de egy benti nincs szokva a kinti körülményekhez.
Ettől függetlenül a benti cicc is meglett, kibírta a zord külvilágot és meg is tetszett neki, onnantól unta az udvart, házat. De azóta sem tudott meglépni, pedig próbálkozott.
Kinti cicánál 50-50%, hogy autó elütötte, kutya széttépte.
Van némi esélye, hogy valaki befogta, ha kiengedik, talán hazamegy.
A miénk tavaly úgy eltűnt,hogy azóta sincs meg.
Máskor is volt párnap, mindíg meglett.
Aztán meg nem.
További ajánlott fórumok:
- Csináljunk meg a leghosszabb szóláncot!
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatod?
- Cicagazdik:mennyi volt a leghosszabb idő, míg a cicátok nem jött haza csavargásból?
- Postán visszajött egy csomagom, hogy a címzett ismeretlen, de a címzett ugyanarra címre kéri újra. Kit terhel a postaköltség?
- Szex miatt visszajött az ex?