Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mennyi volt a leghosszabb idő, amikor a macskád eltűnt, de aztán visszajött? fórum

Mennyi volt a leghosszabb idő, amikor a macskád eltűnt, de aztán visszajött? (beszélgetés)

tegnap 16:52

Egy nőstény több évvel ezelőtt nyáron 3 hónapra eltünt.Úgy vettük észre hogy hazajött, a többi mac skát etettem és beállt közéjük kajálni. Nem volt lepusztulva, de különöebben szép macska sem, lehet hogy etették de nem hiszem, hogy épeszű ember ellopta volna.

A most 10 éves kandúr 2021-ig kinti benti macska volt, nagyon sokszor eltünt utána mentem, kerestük, láttam, hogy a szomszéd macskákkal

van, de nem jött haza, akárhogy csalogattam,ugy viselkedett, mint aki sosem látott. Nála egy hét volt REKORD, általában sebesülten sérülten jött haza. 2021 óta 100 % benti macska, de naponta pórázon sétáltatjuk,ezt nagyon szereti. De azért is benti macska, mert abban az időben napközben nem volt otthon senki, most meg már nem szeretném kienednik - nagyon sok rossz percet okozott- ugy látszik, elég neki a napi 1-1,5 órás séta

10. Sz123
tegnap 14:00
2 hét. Pont költözés után, megijedt és elrohant. Aztán 2 hét után csontsoványan hazatalált (az új házhoz.)
9. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:45

Bízom, benne, hogy hazatalál. :)

Nekem 2 napra tűnt el a kölyökcicám, aki főleg benti macsek, akkor még ritkán kijárt. 2 nap után hazajött, és látszott rajta, hogy kapott enni - biztos megtetszett valakinek, és becsukta valahová. De ő megtalálta a lehetőséget, és hazaszökött. :)

Kinti kandúrjainkat viszont volt, hogy 5 napig se láttam.

8. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:17

Nekem "benti, zártkerti" cicám tűnt el egyszer 3-4 napra. Totál kész voltam, az állatmenhelyesek sem biztattak semmi jóval, mert a klasszik kinti cicánál 2-3 nap eltűnés semmi, de egy benti nincs szokva a kinti körülményekhez.

Ettől függetlenül a benti cicc is meglett, kibírta a zord külvilágot és meg is tetszett neki, onnantól unta az udvart, házat. De azóta sem tudott meglépni, pedig próbálkozott.

tegnap 11:14
A mostani cicáim közül az egyiket 2x befoghatták, mert 1-1 hétig volt távol. Remélem, hamarosan visszatér hozzád.
6. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 10:53

Kinti cicánál 50-50%, hogy autó elütötte, kutya széttépte.

Van némi esélye, hogy valaki befogta, ha kiengedik, talán hazamegy.

tegnap 10:37

A miénk tavaly úgy eltűnt,hogy azóta sincs meg.

Máskor is volt párnap, mindíg meglett.

Aztán meg nem.

tegnap 10:35
Pár nap szerintem még belefér.
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 10:35
Ha a cica kinti semmire nincs biztosíték,de valóban már megkezdték a barangolást.Drukkolok.
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 10:11
Lehet hogy hamarabb kezdődik a bangúrozás. Február az ideje, de talán a jó idő miatt most hamarabb. Van hogy 1-2 hétre eltűnnek ilyenkor a cicák.
tegnap 09:48
Nyugtassatok meg! Tegnapelőtt óta nem láttam a kinti cicónkat. Remélem csak csatangol egyet.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook