Pozitív lett a teszt (beszélgetés)
Nőgyógyász. A mai tesztek ritkán tévednek, de mégis az a tuti 100, ha lát az orvos is, illetve meg kell bizonyosodj arról, h minden rendben van. Az orvos pedig vázolni tudja Neked a lehetőségeket is (hol tart a terhesség, ha terhes vagy, meg lehet-e szakítani, ha meg akarod, minden okésnak tűnik-e odabent Veled és az esetleges magzattal stb.)
Utána ülj le megbeszélni a barátoddal - ha van baba, - h hogyan tovább. Nem tudom, hány éves lehetsz, bár ha erről fórumot nyitottál a neten, a helyett, h egyből elkocogj a méhészedhez, felteszem, még nagyon fiatal. Ha ez így van, beszéljetek a szüleitekkel is a dologról. Ha esetleg félsz orvoshoz menni, kérj meg valakit, akiben megbízol, h kísérjen el - ez nem az a szitu, ahol megéri halogatni a dolgokat.
"rajtunk"? Miért kellett volna Rád óvszer?
Nem tudunk Rólad sokat - hány éves vagy, mennyire komoly a kapcsolat, lenne-e hova szülni, illetve akarnál-e -, így javaslom, hogy a Hozzád közel(ebb) állókkal beszéld ezt meg! (Pl. édesanyád, pasid, ...)
Boldog babavárást, könnyű szülést!
Máskor menj busszal. A hév veszélyes.
Ez igaz.
Mégis ezt így ,nem hiszem.
Nem tudom, de nagyon ostoba kérdés.
A múltkor is kiírt már egy hasonló kérdést. Abban is azt ecsetelte, hogy elkapta őket a hév...
Csak akkor még nem tesztelt.
Úgy tűnik, most folyt. köv.
Én kiszálltam.
Így idedobva ,,inkább unatkozik.
Adja ég hogy így legyen:)
Manapság nincs felvilágosítás?
Hol nőnek fel?
Mit lehet tenni ha a barátom bennem ment el, de nem volt rajtunk óvszer, mert elkapott a hév és egymásnak estünk?
Pozitív lett a teszt
További ajánlott fórumok:
- Megromolhat a szexuális kapcsolat férj és feleség közt a terhesség és szülés miatt?1, 5 év óta csak rosszabb a helyzet.Mi lehet az oka?
- Menzesz előtti szexből terhesség?
- Terhesség és a szex
- Szex a terhesség alatt?
- 10 hetes egészséges terhesség alatt lehet szexuàlis kapcsolatot létesíteni következmènyek nélkül?
- Szex a terhesség alatt....