Szex a terhesség alatt.... (tudásbázis)
Nálunk nincs ebből probléma. Igaz, nem vagyunk olyan féktelenek, mint a terhesség előtt, nincs minden nap szex, de azért hetente párszor igen.:-)) Kicsit visszafogottabban, nem feltétlenül kényelmesek a régi jól bevált pozícióink a pocakom miatt, de találtunk azért nekünk megfelelőt...:-))
A doki nem tiltja, jól is esik, akkor miért ne? Persze más, ha valakinek van rá egészségügyi indok, amiért nem szabad. Nálunk eddig minden rendben hála Istennek. Igazából inkább az első 12 hét volt önmegtartóztatás, mert jószerével egész nap rókáztam meg rosszul voltam, nem igazán jutott eszembe, hogy szex is van a világon.
:)ebből nincs baj:)
utolsó hónapokban azért kell vigyázni, mert a női orgazmuskor oxitocin szabadul fel, annak pedig simaizom összehúzó hatása van. S egy nagy orgazmus elvezethet oda, hogy beindul a szülés, s ha ez egy-két hónappal előbb történik, mint ahogy az ideje lenne, az nem szerencsés.
De persze ez egyénenként változik.
Lehet.
Nincs belőle gond.
Hogy mi hogy csináljuk? Van egy demo kazink, ha gondolod elküldöm.:)
:))))))
Ugyanmár, mi baj lehetne belőle! Ha az orvosod nem tiltja a szexet egészségügyi okok miatt, akkor lehet bármit, bárhogyan, ahogy jól esik nektek!
Hogy a párod miért fél ettől, azt nem tudom, de teljesen alaptalan!
De egyébként a nőgyógyászod is biztosíthat erről titeket ha megkérdezed!
:))))))
BOCSI KICSIT DURVA DE NEM TUDOM MÁSKÉPP LEIRNI
Szeretném megtudni,hogy a terhesség alatti szexnél lehet e a férfinak oda élveznie. A 7. hónapban vagyunk és a párom az első perctől fogva teljesen retteg a gondolattól,hogy „oda” … vajon miért lehet ez? Illetve ha mégis, akkor lenne valami baj belőle?
Ti hogy csináljátok?