10 hetes egészséges terhesség alatt lehet szexuàlis kapcsolatot létesíteni következmènyek nélkül? (tudásbázis)
Kedves utolsó 3 hozzászóló!
Gondolom a kritizálásnál és más leszólásánál nagyobb örömötök nem igazán van!
További jó szórkozást!! :P
Egy intelligens nő nem kérdezne ilyen ostobaságot, és úgy vállalna gyereket, hogy azért az alapokkal tisztában legyen.
De a kérdésedre egyszerű a válasz. Igen, egy 10 hetes egészsége terhesség alatt lehet szexuális kapcsolatot létesíteni következmények nélkül, nem kell félned attól, hogy terhes leszel.
Nem tudom, hogy intelligens nok megosztjak-e a terhesszex tapasztalatait.
Amugy a kerdesed kifejezese egy birosagi vagy rendorsegi eljaras kereteben hangozna el igy... Alperes-felperes, tanu, gyanusitott kerem nyilatkozzon!
Igen lehetne elemezgetni stb, mindenesetre meg sem lep, hogy felteszek egy kérdést, és az ilyen megkeseredett kis nőcik, mint te is,csak kritizálni tudtok. Nagyon sajnállak, de tényleg, hogy ebben leled örömödet!
Ha jól tudom ez nem egy vitarovat.
Itt nem azért teszik fel a kérdést, hogy a magadfajták jól érezzék magukat, hanem azért, hogy az intelligens nők megoszthassák tapasztalataikat, a tapasztalatlanok viszont tanulhassanak belőle!!
Szerintem igaza van, nem is értem, egyáltalán miért merült fel benned, hogy nem szexelhettek, ha már terhes vagy. Persze jobb, ha rákérdezel, ha valamit nem tudsz, de nyilván az nem egy rossz és veszélyes dolog, hiszen abból lett a gyerek is. Nekem az is fura, majdnem 3 hónap múlva jut eszedbe, ilyen ritkás a nemi életetek? :)
Ha meg azt írod, tudtad, hogy lehet szexelni, de kíváncsi voltál mások tapasztalatára, azt meg kifejthetnéd bővebben. Érdekel mások terhesszexe, vagy miért?
Van, aki bukik a terhes-szexre...
es az nem biztos, hogy a ferj.
Mások próbálnak segíteni, kedvesen válaszolnak a kérdésre, nem kritizálják azt!
Ajánlom figyelmedbe!
Kedves Bichi!
Szerintem most nagyot akartál mondani, csak éppen nem igazán tudtad kifejezni magad.
Nem azért kédeztem, mert fogalmam sincs róla..hanem kíváncsi voltam a kedves válaszolók tapasztalataira, véleményére, de a Tiedre nem!
Persze, még terhes sem leszel:))
Ha nem lehetne valamilyen ok miatt, az orvosod szólt volna. De csak veszélyeztetett terhesség esetén fordul ilyesmi elő.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek egészséges dolog, ha valakit a párja (4éves kapcsolat) 2 óránként felhív? Ha dolgozik, ha nem.
- Gépkocsival történő károkozással kapcsolatban biztosításban jártasok, mi lesz ennek a következménye szerintetek?
- Mi ez a kapcsolat köztünk, egészséges férfi nő között ez a fajta kapcsolat, mit érezhet irántam?
- Ez egy egészséges kapcsolat fiú lány között, lehet jobb hogy továbbálltam?
- Búzacsíra és társai... Várok minden hasznos tippet az egészséges táplálkozással kapcsolatban!
- Milyen egészséges életmóddal kapcsolatos újságokat, magazinokat ismertek?