Búzacsíra és társai... Várok minden hasznos tippet az egészséges táplálkozással kapcsolatban! (tudásbázis kérdés)
Bioboltban vásárolt magokat, mik azok amit csírás formába is megehetünk.
Búzacsírát tudom csak...
Van ilyen biobolt itt ahol lakok, csak pénz kérdése az egész. Gondolom 1 zacsival elég ha veszek.
mennyire ismereitek őket??
Én mostanában tértem át rizstejre, sajtokból is csak nagyon keeset eszek, pedig szeretem, csak most nem annyira kívánom. Kecske és juh tejből készült termékeket mondják nagyon egészségesnek.
Joghurtot nagyon nem szeretem, így azt egyébként sem.
Szia,
én használom a 'társakat': zabkorpa, teljes kiőrlésű lisztek, stb. Még a süteményeket is ebből sütöm. Tönkölybúzalisztből sütök kenyeret. Sós és édes muffinokat is így sütök, de az édesbe Glukonont vagy Canderelt teszek cukor helyett. Nézd meg a Receptek topicban, levesek, levesbetétek, és reformételek címszó alatt. A kenyérreceptet Szeszipuszi tette fel, azt az ő neve alatt keresd. /De annak már jó pár hete./
Én evvel a módszerrel fogytam 1 év alatt 20 kg-t. Elhagytam valahol útközben az üres kalóriákat!
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Imádok mozogni és egészségesen táplálkozni
- Tényleg sokba kerül az egészséges táplálkozás?
- Mi számít ténylegesen egészséges táplálkozásnak?
- Szerintetek egészséges dolog, ha valakit a párja (4éves kapcsolat) 2 óránként felhív? Ha dolgozik, ha nem.
- Ti hogyan táplálkoztok egészségesen?
- Cukorbetegek, inzulinrezisztensek, ti vigyáztok arra, hogy a gyerekeitek is egészségesen táplálkozzanak? Ha igen, mennyire?