Szerintetek egészséges dolog, ha valakit a párja (4éves kapcsolat) 2 óránként felhív? Ha dolgozik, ha nem. (beszélgetés)
Szia!
Ha felvetetted ezt a témát gondolom hogy zavar hogy hív téged. Vagy nem?:)) Nekem is volt egy ilyen pasim. Folyamatosan hívott.. Valamikor a kádból ugrottam ki hogy válaszoljak a hívására...:)) Aztán egyszer csak meguntam...és hagytam had csörögjön:))))És egész nap csak szólt.. Loholva rohant haza..És kiabált velem..hogy miért nem vettem fel a telefont..Én válaszként azt mondtam hogy egész délután henteregtem egy másik pasival az ágyban:)))Erre teljesen kibukott..Egész reggelig ment a cirkusz..Hiába mondtam neki hogy csak kitaláltam.Mintha meg sem hallotta volna...Így 2 hónap után elköltöztem tőle.. Nem csak ez volt az oka természetesen:)))
Engem is hivogat a ferjem, ha nincs itthon, pedig utalom a telefont hasznalni, annyira, hogy regen kikapcsolva is tartottam, de a kozelmultban csapott nehany cirkuszt miatta, ugyhogy azota mint a kisangyal repulok, ha csorog.
Nem feltekenysegbol, csak tudni akarja, hogy minden rendben, vagy el akarja mondani, mi tortent vele.
Mindenki más.
Jómagam nem igénylem,igaz együtt dolgozunk sokat,ezért nem is tudok most belegondolni.
A kapcsolatunk elején viszont sokat kommunikáltunk telefonon,viszont ez nem azt jelenti hogy lanyhult volna a kapcsolatunk intenzitása.Hanem átlépett egy másik fázisba,mi is érettebbek vagyunk,lettünk.
na jó, de ő engem kétszer, én őt kétszer, az négy, a 8 óra munka altt míg távol vagyunk. Az pont kétóránként...
Pluszban végig chatelünk.
de igaziból egyénfüggő is. A fórumnyitót kérdezem, régebben is idegesített? Vagy csak újabban? Mert ha újabban, lehet esetleg, hogy más a probléma gyökere?
Ha régebben is, akkor viszont tényleg jó ötlet lenne elmondani neki, h. ez már terhes...
Szerintem nagyfokú féltékenységre utal. Nálunk is volt egy ilyen időszak, már nagyon utáltam, de ha látja nincs oka féltékenykedni akkor megnyugszik. Én mindenképp megkérdezném hogy miért van ez? Finom meglehet kérdezni, nem fogod megbántani
Ennek ellenére mi még most is általában napi 2x beszélünk telefonon. 6 éves kapcsolat
szerintem csak szeret... én annyira örülök, mikor rám csörög (2 éve és 1 hete vagyunk együtt) Szerintem én is hívom őt kb 2szer naponta meg ő is engem kb kétszer. Emelett munkában még chatelünk is végig:)
Meg is őrülnék ha nem így lenne, pedig sem ő sem én nem vagyunk féltékeny típusúak...
Hat talagathatunk mi napokig,hogy mert teszi,raadasul ket oran kent.........
Uly le vele beszelgetni es mond el hogy neked ez furcsa es hogy mondja el mit erez,mert bisztos van valami amit magaban tart......,ha feltekenyseg ha nem eszt meg kell beszelni felnot modjara.
Sok sikert!!!Talan csak igy akarja elmondanni menyire szeret :-))))
Nezd a dolgok jo oldalat!!!
További ajánlott fórumok:
- Mi ez a kapcsolat köztünk, egészséges férfi nő között ez a fajta kapcsolat, mit érezhet irántam?
- Hogyan működhet egy olyan kapcsolat, ahol a másik fél külföldön dolgozik?
- Ez egy egészséges kapcsolat fiú lány között, lehet jobb hogy továbbálltam?
- Búzacsíra és társai... Várok minden hasznos tippet az egészséges táplálkozással kapcsolatban!
- Milyen egészséges életmóddal kapcsolatos újságokat, magazinokat ismertek?
- Hol találok anyagokat egészséges élemóddal illetve a fitnessel kapcsolatban?