Gépkocsival történő károkozással kapcsolatban biztosításban jártasok, mi lesz ennek a következménye szerintetek? (tudásbázis)
Én még megtűzdelném megfelelő stíluselemekkel:
"Há az úgy vooot, hogy a Géza rányitotta a Zaudira a zajtót, de úgy rendesen, érted? és behorpadt és akkor úgy gondoltuk, ráverjük a cégre a balhét. Mééé, gáz :O ???"
Kb mint a fiam, aki a szemétbe dobta a fizika 1-es dolgozatát....gondolta, ha ott van, akkor nem fog kiderülni...de ő gyerek és kamasz...ezek meg felnőtt emberek.
Külföldön voltam éppen, amikor küldte a biztosító a levelet, hogy nyilatkozzak a balesetről....
Azt sem tudtam, hogy miről beszél?!
Aztán kiderült.....őrület!Olyan hülyék vannak!
És nem lehetett nagy baj, az audis erőszakos volt, ezek meg málék és csinálták, amit az mondott.aztán majd lesz valami.
Hát ez az?Én is ezt kérdeztem a két jómadártól?Mit írtatok alá?Hol a papír?Aláírtátok és elvitte az audis?Normálisak vagytok????
Ma küldte meg a biztosító a másolatot és a válaszomra vár.....
ha rendesen kinyitják, nyugodtan sérülhet, aminek nekinyitják, nem ezzel van a baj.
Egyébként meg igen, csalás. vidd be a kocsit a rendőrségre, fényképezzék körbe és tegyék feljelentést, vagy a négy okosnak mondd el, hogy milyen megoldást javasolsz.
indigós a papír, nem? én úgy emlékszem
hova lett a másolat?
Én is gy látom, hogy mind a négy, aki a jegyzőkönyvet aláírta:csalást követett el, amit én bizonyítani tudok, vagyis a kocsit alávetem vzsgálatra és bebizonyosodik, hogy ez nem húzhatta meg az audit(nincs festéknyom,horzsolás)
Az audis csaj és a férje is megütheti a bokáját, főleg,hogy a papírra azt írták, hogy az ajtó és a srvédő is sérült.Két álló autó esetén, egy ajtónyitással milyen kár keletkezhet,most őszíntén?????
gratulálok a fiatalembereknek, mivel csalást követtek el.
ha az igazat elmondod a biztosítónak, ők feljelentést tesznek a rendőrség felé, ahol kivizsgálják, majd megfelelően lezárják az ügyet (szabálysértés esetén a rendőrhatóság, bűncselekmény esetén a bíróság) megteheted csalás miatt te is a feljelentést a rendőrség felé.
Mindenesetre mire az egész tisztázódik az audis eléggé ki lesz idegileg,a végeredmény az lesz, hogy a károkozó okostóni vagy a biztosítója kell, hogy fizessen.
Két srác volt ott, az egyik alkalmazottunk, a másik nem.
Aki nem alkalmazott, annak a kocsija húzta meg az audit, de a mi kocsink is ott volt az alakalmazottal.
Ez a két okos kitalálta, hogy a nem alkalmazott fiú adja a céges kocsi betétlapját...
Mondta, hogy kacifántos...
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Milyen tapasztalataitok vannak a lakás- biztosításokkal kapcsolatban?
- Tudna valaki segíteni kötelező biztosítással kapcsolatban?