Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Agykontroll sikerek fórum

Agykontroll sikerek (beszélgetés)

tegnap 08:19
Én nagyon hiszek benne. 20 évesen költöztem külön szüleimtől vidékről Pestre. Elsőre egy néninél sikerült laknom. Kiadta bérbe a kisszobáját. De én mindíg arról álmodoztam és elképzeltem amint nagyobb lakásom van és csak az enyém.Mintha már az enyém lenne, meglenne..szárnyalt a fantáziám. 5 hónap múlva visszahívott egy lakástulaj a 8. kerületből hogy aktuális a lakás és ha még érdekel mehetek. Persze hogy mentem. Kis lakás volt a Népszínház utcában de nem érdekelt mert nem kellett megosztanom senkivel és csak az enyém volt. Aztán ahogy teltek az idők egyre többet akartam. De jó lenne egy erkély. Ahová ki tudok ülni kávézni, nyugodtan. De jó lenne elkerülni ebből a koszos, csöves kerületből egy zöldövezeti kerületbe. Szintén elképzeltem, vágytam rá minden nap. A kórházban ahol dolgoztam meghallottam hogy egy hozzátartozó meséli a másiknak hogy Zugló zöldövezetbe bérlőt keres a lakásába. Nem kellett több lecsaptam. Erkélyes gyönyörű. Utána elkezdtem utazgatni Görögországba. Szinte minden hónapban mentem, kiruccantam egy egy hétvégére, hétre. Annyira megtetszett hogy éreztem nekem itt kell élnem. De jó lenne itt élni. Minden nap a tengert lesni, sétálni a parton stb. Ma ez is megvalósult.
3. michelle.r (válaszként erre: 1. - Iszt)
tegnapelőtt 21:00
Írj ki egy szavazást, ki az, aki gyakorolja, aztán azokkal csinálj egy klubot. Senki nem fog nyilvános fórumokon beszélni a sikereiről. Úgy értem senki olyan, aki komolyan gyakorolja és vannak is sikerei.
tegnapelőtt 19:49

Befulladnak ezek a fórumok.

Van itt jó néhány ak. téma, talán próbáld meg felvenni azokkal a kapcsolatot akik írtak ezekbe. [link]

Hátha kialakulhatna egy életképes fórum, vagy társra találnál a programozáshoz.

1. iszt
tegnapelőtt 19:18

Sziasztok !

Tudtok olyan oldalt, fórumot mondani ami aktív agykontroll sikerek terén? Mert én nem nagyon találtam. Ha tudtok szeretettel várom ahová becsatlakozhatok. Ha nem tudtok ilyet akkor ide bárki írhat. Olyan is aki aktív agykontrollos napi sikerekkel ( hogy erőt adjunk egymásnak )és olyan is aki kezdő. Írjatok be sikereket, adjunk egymásnak tanácsot, kinek melyik technika vált be és mire alkalmazta. Egyre jooban:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook