Mit tudnék írni egy török pasinak válaszként erre? "I am single." (beszélgetés)
Ha a szerelmének hívott engem és azt írta hogy ő csak az enyém küldtem neki videókat ahogy táncolok de neki ez nem volt elég mindenáron azt akarja videóhívásban táncoljak neki
Az anyum szerint csak hiteget engem és ugyan már hogy lehetnék a szerelme ha még nem is látott élőben ..
Persze, hogy nem illenek össze!
Szerintem a "pasinak" már van is felesége. Gyanús, hogy reklámozza magát!
A lány keresgéljen inkább itt a saját megszokott világában.
Ha jól értettem, igazából a pasi már írta neki, hogy szerinte nem illenek össze.
Amúgyis vigyázni kell az interneten, rengeteg kamu ember van fent, én pl nem is értem, mikor valaki azt hiszi, hogy Leonardo diCaprio-val, vagy Elon Musk-al randizik. Aztán meg jól lehúzzák.
Főleg, ha a f.nyitó lány, még nagyon fiatal és tapasztalatlan.
Persze vágjon csak bele, aztán ha átveri a "pasi" egy életre szóló sebet elythet a lányon!
Erre nem gondol senki?
Valószínűleg a "pasi" Családja sem fogadná be. Főleg nem feleségnek!
Azt nem értem, hogy szerethet bele valakibe, akit még csak nem is ismer!
Szerintem a Fórumnyitó lány sem könnyen illeszkedne bele az ottani "világba".
De legyen szerencséje!
A válaszaidból ítélve, az életben nem találkoztál vele. Tehát egy fb vagy insta profil alapján szerettél bele, költöznél ki és mennél hozzá feleségül......
Engedd el. Keress pasit a környezetedben, ez nem egy TLC sorozat.
Mit tudsz a srácról?
Ha muszlim, általában nem igen akarnak, már bejáratott barátnőt.
Nem igazán szeretik, ha tálcán kínálja magát fel egy nő, náluk még élnek azok a szabályok, hogy a férfi szereti elnyerni a nő kegyeit.
A világ természetesen változik, ott is már mosódnak a szabályok, de még mindig boldogok, ha életük párjának egy szűzlányt találnak.
Gondolom ez még egy bimbózó kapcsolat sem, hiszen még addig jutottál a társalgásban vele, hogy egyedülálló.
Ami vagy igaz, vagy nem.
Pedig vannak nagyon "érdekes"Török szokások.
Ja, és a lány csuklójára henna jel kerül.
Törökországban az esküvő előtti ceremónia. Végül is a lányt ebúcsúztatja a családja, és befogadja a férfi családja.
De nem hiába tettem "jelbe!!!
Arra számítottam hogy felajánlja legyek a barátnője
A válaszából kiderült számomra hogy nem illünk össze …
Na jó megírtam neki: Me too
Amire a válasza: Oh good
De még mindig nem derült ki, hogy élőben találkoztatok-e.
Addig én semmi ilyet nem írnék.