Missed AB után újra próbálkozunk (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Új vagyok még itt, csak szeretnék tapasztalatokat gyűjteni..Május 23-án vesztettem el az én kisfiamat 20 hetes terhesen, akkor már kb 1 hete nem élt bennem, meg kellett szülni őt. Borzasztó volt, azt gondolom a poklok poklát jártuk meg, de ezt nektek legalább nem kell magyaráznom, nem úgy mint jópár embernek a közelemben, hogy miért is sírok néha még ma is. Azt gondoltam soha nem tudok többé rá gondolni, hogy terhes legyek, aztán az idő nagyon sokat segített. Meg gondolom az is hogy nyár volt, meg van egy 2 éves kisfiam, miatta muszáj erősnek lennem. Szóval már 2 és fél hónapja ennek, missed ab után 28 napra meg is jött a menzeszem, most várom a harmadik ciklust. Elvileg minden rendben van a doki szerint. Nagyon-nagyon szeretnénk a férjemmel egy kistestvért, de nem akarom elkapkodni se. Ti mikor mertetek először próbálkozni, és akkor minden rendben volt? Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikerül az üzenet :-)
Egy kis feltöltődés mindenkinek!
Jelentkeztem :-)
Vilma, engedj be!
Sziasztok!
Régen jártam nálatok megint.Az imént 13 oldalt olvastam vissza.
Ebben a nagyon melegben nem akartunk itthon lenni Lucával és strandoltunk minden nap.De tegnap azt mondtam pihi.A jót is meg lehet unni.Pihi=takarítás főzés,stb....mosás
Jövő héten kell megjönnie 2-ra .
Többit akkor már én is klubba írnám le nektek,ha bevesztek.
Sziasztok,ismét negatív lett :( Ez van.
Szép napot nektek!!!!!!!!!!
Sziasztok!Olvasni olvaslak Titeket.Olvasom,h.nyitotatok egy ZÁRT KLUBBOT.Én is járok egy olyanba és CSAK olyanok vannak ott akik egy TOTÁL MÁSIK OLDALRÓL jöttünk át ide.
Én is mehetek a Tietekbe???
Holnap elvileg ismét tesztelek.Nem érzek SEMMIT!!!!!!!!!!
MISSED AB UTÁN ÚJRA PRÓBÁLKOZUNK A KLUB NEVE :)
HA ESETLEG NEM TALÁLJÁTOK :)
Guluke, Boci és a Többiek, ott várunk titeket!!!
További ajánlott fórumok:
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Császármetszés után mennyi idővel lehet újra próbálkozni?
- Császár után mikor lehet újra próbálkozni tesóval?
- 3 vetélés után, ha mind a 3 az orvosok szerint a véletlen műve és nincs semmi kimutatható bajunk a férjemmel, mikor lehet újra próbálkozni?
- Vetélés (elhalás) után mennyi időt vártatok, mikor próbálkoztatok újra?
- Halva született gyermek után, mennyi idő után érdemes újra próbálkozni?