Császár után mikor lehet újra próbálkozni tesóval? (tudásbázis)
Szegénykém... :( Úgy sajnálom... :(
De abból mákod van, hogy nem az első gyereknél történt ez...
Amúgy mi lett a nővérrel? Gondolom, nem kapott semmi megrovást...
Az én keresztanyukám az elsőt császárral a másodikat simán a harmadik uncsitesomat úgy szint császárral szülte,a középső gyereknél kihisztizte a sima szülést és a mai napig nem bánja!
Legyen mersze minden kismamának kimondani a mit szeretne,mert ez a ti terhességetek,szülésetek jogotok van mindenhez ,a párom egyszerűen fejezte ki magát -TE VAGY A FŐNÖK!-, a doki a te alkalmazottad,de nem baj ha elfogadjuk a jó tanácsot is ,mert általában nem poénból mondják!!!!
Én személy szerint nem bántam a császárt,de jó dokik vettek körül :)
Meg kell keresni azt a kórházat és azt az orvost, aki nyitott a császár utánni sima szülésre. Csak azért mert az előző császár volt, még nem indokolt kimondani az elején, hogy milyen szülés is lesz belőle. Nekünk meg nem kell fentartás nélkül elfogadnunk az orvos szavát!
De azért az általános hozzáállásnak mondható, hogy két évnek el kell tellni a császár és a sima szülés között.
Sziasztok!
Én is császárral szültem mind a két babát és a doki mondta hogy a 3. 100%császár és utána el is kötnek,persze a beleegyezésemmel,de ha nem teszik a 4,terhességbe belehalhatok,szóval inkább maradok a 3babónál :).Én örültem a császárnak,mert nagyon nem bírom a fájdalmat, de ennek ellenére mind a két gyermekemnél 10-12órát vajúdtam :( azok után felüdülésnek tűnt a császár.
13 hónapja született a fiam császárral két hete lett pozitív a tesztem, az orvosom, pedig már egy féléve kérdezte, hogy mikor jön a következő. Azt mondta hogy egy félév is elég.
Most azt is mondta hogy nem valószínű hogy természetes úton hozhatom világra második babámat...
Egyébként én is éreztem minden műveletet a császár alatt, én is csak érzéstelenítőt kaptam.
Megértelek, én is császárral szültem, gerinc érzéstelenítővel, és úgy éreztem csak úgy cimbálják a belsőrészeimet.
Én szerintem a köv. gyerkőcöt is császárral fogom szülni, mert ferde a medencém, és a gyerek nem tud behelyezkedni a szülőcsatornába :(
Én azt olvastam valahol, hogy 3 évnek kellene eltelnie a következő terhességig, hogy a méh fala helyre álljon.
Ettől függetlenül én azt mondom amikor az első gyerkőccel viszonylag nincs már annyi probléma.
A játszón is azt mondja a többi Anyuka, aki a következőt tervezi, hogy az első kicsit legyen önnálló...
Köszi a válaszokat. Tereza és Allics megnyugtatott. A lányom már 6 hós elmúlt, és a múltkor....
Lehet épp meglesz a 1.5 év. :-)))
Tereza: melyik korház dokija mondta?
Most beszéltünk erről a dokimmal. Szerinte kb. 6 hónapot azért nem árt pihenni, de éveket nem kell várni, hacsak nem más miatt...
Ez nagyjából megegyezik azzal, amit Allics mond.
nekem mindketto csaszarral szuletett es kozottuk szinte napra 2 ev van:)
sok sikert hozza!!!
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Szerintetek hogy lehetne elég akaraterőm lefogyni 20kg-ot? Tizennégy éve próbálkozom és mára már utálom magam!
- Császármetszés után mennyi idővel lehet újra próbálkozni?
- Szülés óta most rendeződik a ciklusom, próbálkozunk a kistesóval de nem akar összejönni, miért?
- Hogy lehet lemondani T-home telefon előfizetést?Kb. 3éve próbálkozunk vele...
- Mikor szoptatás alatt a kistesóval próbálkoztatok mit tettél ennek érdekében?