Van valaki, aki azért kapott Clostilbegyt tablettát mert nem jött meg neki? (beszélgetés)
Én orosz tanár leszek! :) Ha a Jó Isten is úgy akarja.
Amúgy szerintetek is korai 5 hétre elmenni az orvoshoz? Mert valaki azt írta ( nem emlékszek pontosan, sajnálom), hogy akár árthat is a babának..?? Egy sima vizsgálattal és uh-val? Persze ha azt csinál. Tiszta stressz vagyok!!
Tudom, csak pozitívan lehet hozzáállni. Tanító néni vagy tanár leszel? Végzettségemet tekintve én is tanító vagyok. :)
Mi még nem próbálkozunk régóta, szóval nem vagyok elkeseredve...annyira.
Szinte mondhatni, hogy majd csak most kezdünk hozzá úgy igazán, mert ugye eddig mendim se volt.
Látom :)
Jobban is tetszik ;)
Jáááj, lebuktam. :)
Jójó, a másik fórumon pozitívabban álltam hozzá...hogy nyárra már hátha lesz nekem is baba a pociban! :)
Ez mégis milyen hozzáállás?
Meg ne lássak ilyet még egyszer! ;)
Fejben dől el! (is..)
Csak mert én meg 2X1-et kaptam, és nekem úgy tűnik, hogy kevésnek bizonyult. Múlt hét szombaton volt 28 napja, hogy elkezdtem, de nekem nem látott uh-on a doki nagyot, csak kisiket. :(
Kívánom, hogy szerencsésebb legyél, mint én!!!!
Akkor Neked szerencséd volt a clostival.
Mikor kezdted az 5 napot?
Akkor sztem baba van. :)
Dokihoz mikor szeretnél menni?
Te mennyi clostit szedtél be? És mikor? Te is voltál a 12-13. napon uh-on?
Sziasztok!
Ma van 28 napja, hogy elkezdtem szedni a closty-t. Még nem jött meg, és nem érzem jelét sem. Ma pisiltem délben egy nagyon-nagyon halvány csíkot!!!Alig látszik, de valami ott van, az tuti. Még nem élem bele magam, szombaton reggel újra megpróbálom.
Hát én most a 3X1-et nem fogom beszedni, mert elmentem endokrinológushoz, és kiderült, hogy PCO-m is meg IR-em is van, amikre kaptam gyógyszert, és azokat szedem, mert azt mondta az endo doki, hogy lehet, h már ezek a gyógyszerek is elegek lesznek a teherbe eséshez. Szóval én most ebben bízok. :)
Ha mégsem elég, majd akkor beszedem sztem.
Egyébként én még hőmérőzök, habár így, hogy nem volt mensim, nem igazán mutat peteérést, de legalább nagyjából azt látom, h mennyi az alaphőm. :)
Jaa és igen, igazad van, a dokik nem igazán szeretik, ha a kedves beteg "okoskodik"! ;)
Valamilyen alternatívával is próbálkozol mellette?
Nagyon sokan mondjátok ezt a gyógyszert... De ha odamegyek a dokihoz hogy ilyet akarok, szerintem vagy ideges lesz hogy okoskodok, vagy kinevet :)
Beszedtem 2X1 clostit, de még mindig kicsik voltak a petesejtek, ezért mondta a doki, hogy legközelebb ha megjön, akkor 3X1-et szedjek...
Fogalmam sincs, hogy nagyobb-e az esély a csodára. :)
Szia!
TSH-d mennyi volt? Most hogy kaptad a clostyt nagyobb az esélye hogy csoda történjen? :)
az arra való amúgy, hogy legyen peteérés ha jól értelmezem ugye?
Szia!
Én áprilisban hagytam abba, rá pár napra meg is jött, majd májusban és júniusban semmi, aztán júliusban megvolt, de azóta nem.
Nőgyógyásznál voltam, vérvétel, majd closti, amit nov. 11-én kezdtem el 5 napig 2X1 szemet.
Most 4-5 napja barnázok.
Mellesleg kiderült, h PCO-m van (doki nem mondta magától), így elmentem endokrinológushoz, aki csináltatott terheléses cukormérést, amiből kiderült, h kisfokú IR-em is van, mellesleg pm alulműködés.
Egy szó mint 100, sztem menj el endo dokihoz mindenképpen, max mindent kizár, h maximálisan egészséges vagy, és akkor nyugodtan lehet próbálkozni. ;)
Megértem, hogy kint nem szívesen vizsgáltatod magad. Itthon egész jó a nőgyógyászat sok külföldi országhoz képest (pl. Anglia).
Mi itt nem tudjuk megítélni, hogy mikor jön neked össze a baba. :( De próbálkozni lehet. Sok szerencsét hozzá!
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Kapott már valaki mobilt vagy más ajándékot azért, mert regisztrált az Xpangon?
- Hogyan kell szedni a Clostilbegyt tablettát?
- Kapott már valaki Spiropent 0, 02 mg tablettát arra, hogy begörcsölt a hasa?