Hogyan kell szedni a Clostilbegyt tablettát? (tudásbázis)
nekem nem volt. azt mondta anno a doki, hogy 3 ciklus után megcsinálja a lapart, hogy feleslegesen ne stimuláljon tovább. éppen a műtétet akartuk megbeszélni, amikor mondta, hogy nehogy úgy menjek oda, hogy nem csináltam tesztet... kérdeztem, hogy aztán meg minek??? :o
a "minek?" éppen bárányhimlős és mamázik :D
Erdekes mert ijobvan szeretik altalaban ha 2 alatt van az ertek.
de biztos orvos valogatja.
Nekem nem volt átjárhatósági.
A tsh-ról úgy tudom, hogy 1-2 között optimális a terhességhez, inkább 1hez közeli érték.
Egyébként az első endokronológus azt mondta 5hetes terhességnél, hogy a policiszták ellenére nem kell foglalkozni az inzulinnal, mert csak addig érdekes,amég nem fogan meg a baba... meg is lett az eredménye :(
Sziasztok!
Én egyenlőre még gondolkodhatom, kérem-e a Clostit... Azt szeretném kérdezni, hogy nektek mielőtt elkezdtétek szedni volt átjárhatósági vizsgálatotok?
Nekem nem volt, erre most egy ismerős megijesztett, hogy hogy merném úgy szedni, hogy ezt az átjárhatóságit nem csinálták...
Amúgy alulműködös pajzsmirigyes vagyok....
Nem csak a határérték számít ilyenkor.
Pl. FHS:LH arány is.
Cukorterhelést inzulinnal érdemes nézetni.
Csatlakozom.
Én még nem hallottam olyat, hogy inozitoltól hízott volna valaki.
Hormonvizsgálaton voltál? Pajzsmirigy vizsgálat? Az is okozhat hirtelen hízást. Inzulin szint, prolaktin? Csak azért kérdezem,mert jobb előbb ezeket végig járni és utána egy probléma mentes terhesség.
Egyébként uh-ra nem kell menned? Nekem is nézték, mert cisztát okozhat a gyógyszer.
Sziasztok!
Mi harom evig probalkoztunk a babaval diagnosztizaltak pcot ir pajzsmirigy alul mukodest fogytam 14 kilot azt mondtak biztosan osszefog jonni hiaba szedtem mindenre gyogyszert es az ertekeim jobbak lettek..nem jott a baba.
Parom volt spermavizsgalaton minden ok volt.
Baba sehol
Aztan a huszadik doki akihez mentem o mondta ezt a clostylbegitet menstruacio elso napjatol szedtem napi egyet ot napig aztan mentem peteeres nezesre..pont akkor sikerult mennem amikor latott valamit a doki de megsem merte egyertelmuen mondani hogy igen ez peteeres.
Mindegy mondta menjek haza es kapjam el apat! :(
Igyis lett es baba lett belole..szoval az elso kura segitett.
33 h kismama
Érdekes.
Párodnak spermavizsgálat?
Olvass utána a mio-inozitolnak, pl. Inofolic. Nagyon jó hatású IR-re, peteérést elősegíti és nem gyógyszer, hanem vitamin.
Illetve mindenképpen részletesebb kivizsgálás is jó lenne.
Nem akarok okoskodni,de a dokik fel szoktál úgyis írni,hogy nem tudják,hogy mitől nincs peteérés. Ha nálad is így van,akkor nézz utána,mert én így veszítettem el az első terhességem IR miatt.
Egyébként én a mensi 5.napjától szedtem 2*1-et.
Amikor kiderült az Ir és kezelve lett, nem is kellett már Cloty.
Most 34+5 hkm :)
nekem is 1. naptól javasolja a doki. a 4évesem a 3. clostis ciklusban fogant <3
viszont most már túl vagyok a 7-8.on is (nem is tudom már, hanyadik) és még pé-m sincsen :/
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Ha a terhességem előtt szedett tablettát akarom szedni, felírja nekem a háziorvos, vagy nőgyógyászhoz kell mennem?
- Fogamzásgátló tablettát hány évig lehet folyamatosan szedni, kell szünetet tartani?
- Vermox tablettát hogyan kell szedni?
- A cickafark tablettát is csak a ciklus első felében lehet/kell szedni, mint a teáját inni?
- Az Emetron tablettát hogyan kell helyesen szedni?