A cickafark tablettát is csak a ciklus első felében lehet/kell szedni, mint a teáját inni? (tudásbázis)
Szia!
Igen, létezik és nem is olyan drága. Én szedem is.
Köszi a segítséget!
Úgy döntöttem, hogy csak félidőig szedem a tabit, aztán várok. És most már tudom annak a tabinak is a nevét ami barátcserjét tartalmaz, így sztem azt is megfogom venni:))) A tutita megyek:))) Vissza kell látogatnom a nődokihoz is, így majd ciklus közepén megyek, hogy legyen UH is, hátha lát petécskét:)) De jó is lenne:)
Szia olvastam a kérdésedet sajnos nem sokat tudok én sem a dologról,de ezt találtam neked a neten a nők lapja cafe oldalán: 400 mg E vitamin (naponta)
peteérés előtt cickafark tea, utána palástfű
méhpempő
Remélem tudtam segíteni és eredményes babatervezést! :)
Ciklus 4. napján vagyok, 3. napon kezdtem el szedni a cickafark tabit 3x2 tbl. Ezt is csak a peteérésig lehet szedni? A teáját úgy tudom, hogy igen, mert ha esetleg baba jön össze, akkor már veszélyes lehet. Én babát szeretnék:)))
Köszi, ha valaki tud segíteni!
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Használt-e valakinek az alábbiak közül bármelyik?:barátcserje, cickafarkfű, palástfű? Hogyan szedtétek, mikor?
- A cickafarkfű (a teát annak is előnyös fogyasztani, aki teherbe szeretne esni)
- Milyen tablettát használtok gépi mosogatáshoz?
- Ha Norculot tablettát kell szednem, vehetek cickafark teás ülőfürdőt?