Kapott már valaki Spiropent 0, 02 mg tablettát arra, hogy begörcsölt a hasa? (tudásbázis)
Köszönöm,h ítrál!Még inkább megnyugodtam,h rendben leszek!A mellékhatások valóban kellemetlenek(remegés, hőhullám, fejfájás),de ha tudom,h a baba rendben van akkor természetesem elviselem!
Köszi mégegyszer!!!!!
Szia!
Én 29hetes terhes voltam,amikor kicsit el keztem vérezni vagyis csak ilyen barnás maszat volt.Mentem dokihoz és nekem is ezt irta fel és hozzá tette,hogy örüljek,hogy nem fektet be.Napi 2*fél szemet kellett volna szednem,de ebből csak este kellett bevennem,ugyanis 1.30kor már szülőszobán találtam magam.Sikerült leállítani a szülést.
2hónapot voltam korházba,addig minden nap 2*1szemet kellett bevennem.A legrosszabb melékhatása a remegés,de arra is kaptam gyógyszert.Szóval nekem nem ártott semmit.Gyönyörű lányom született a 37héten.
Szóval ne félj tőle.Gondolj a babádra! :)
Szia!
Bevettem(felet)délben és este és elmúlt a görcs!
Persze feküdtem is egész nap,meg vissza is veszek a tempóból.Szerintem pont azért nem ajánlják terhesség alatt,ami miatt nekem hatott(méhizomzat görcstelenítése).Persze rászokni nem fogok!Ha van fejlemény még tájékoztatok róla!
Zsugabubus!
Hogyan döntöttél?
szia!
én annyit tudok a spiropentről hogy tüdőhörgő tágító!
hasi görcsre nemigazán szokták felírni!!
lehet hogy beteg az orvosod!!!
szerintem menj el egy másik orvoshoz is és kérdezd meg!!
Igen sokszor jobb, ha nem figyeljük, mert a gyógyszergyárak minden ráírnak, akkor is ha nem biztos, h így van, mert vhogy ki kell védeni ezeket. Inkább ráírják, ha esetleg gáz lesz Őket nem okolhatják.
Mérlegelj. Ha megbízol benne szedd be, ha tartasz tőle vmiért, akkor ne. Nekem a terhességem alatt antibiotikumot írtak fel, nem volt semmi bajom, csak protokol, h a szülésnél ne legyen semmilyen baktérium (!). Én nem szedtem be.
Igen görcsre, mondván a méhizomzat rendellenes tevékenységére hat.Valóban hörgőkre való ez egy "mellékhatás".
Csak én sem hallottam jókat erről!
Szia!
Én nem venném be, mert ez asztmás és egyéb légúti megbetegedésekre való gyógyszer. Ha kisbabát vársz és görcsöl a hasad, javaslom a pihenést és a Magne B6 tablettát. Tapasztalat - 2 gyerek után.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen tablettát használtok gépi mosogatáshoz?
- Érdemes kiváltani a Frontin tablettát?
- Tényleg igaz, hogy ha a gyereknek megfázás ideje alatt is adjuk tovább a multivitamin tablettát, hogy csak a bacikat erősítjük vele?
- Van valaki, aki azért kapott Clostilbegyt tablettát mert nem jött meg neki?