Érdemes kiváltani a Frontin tablettát? (tudásbázis kérdés)
"A szabadulás és gyógyulás útjának együttes keresése a benzodiazepinek okozta rabságból és sérülésből."
45 tag.
10 évig szedted csak? No, akkor elküldhetlek gyufáért.
X éve letetted és még mindig elvonási tünet?
Hülyeség! Ennyi idő alatt erős kábszert is el lehet felejteni.
Továbbra is tartom az álláspontomat.
Olyan fokon tájékozatlan vagy ezzel a gyszercsoporttal kapcsolatban, és a hülyeségeket olyan elképesztően fölényes stílusban adod elő h rettenet.
Igen is reális veszély a rászokás az alprazolamnál, tudnék mesélni, pedig sajnos csak napi stresszekre szedtem, 10 évig. Azért ilyen sokáig ,mert munka stb. mellett képtelenség lett volna lerakni az erős elvonási tünetek miatt.......+ éve tettem le, azóta folymatos izom remegéseim vannak, h a többi tünetemet ne is említsem. Szóval hátrább az agarakkal, bár sajnos olvasva más forumokat is totál nagy a sötétség, tájékozatlanság az emberek fejében a benzókkal kapcsolatban is
Érdemes,csak nehogy rászokjál !! Naponta 3*2,már egy hónapon belül függöséget okoz ! Csak akkor szedd ,mikor beidegelsz. Ez idegnyugtato,nem játék
.
Alkalmanként. 0.25."
Ha ennyi használ akkor ennyi sem kellene
Ha elolvastad a Grandaxin alkalmazását, olvasd el a Xanax/Frontin helyes alkalmazását is
Magyarul 1x0.25mg semmit nem használ
3x0.5 vagy 3x2x0.5mg is lehet
Ezeket a gyógyszereket folyamatosan kell szedni, és kb 1 hónap mire lesz hatásuk, ha kifejtik
Ha nem akkor csere és ujrapróbálkozás
Ez a szemétség/pánik márcsak ilyen
kevèsbè veszèlyes..."
Pfff!
C vitamin?
Ha valamilyen betegséged van, mint pl. pánikbetegség, akkor arra kell bogyót szedni
A Xanax jellemzően kiegészitője valamilyen SSRI "fő" gyógyszernek
Ha a fogad fájna akkor antibiotikmot szednél? Gondolom nem
Hagyjuk már a rászokás és elvonási tüneteket
Leirtam párszor, ha abbahagyod azért vagy rosszul mert előtör a betegség és nem azért mert elvonási tünet.
Akkormeg?
Sziasztok
Ti szedtek valamilyen b komplex vitamint?
Neuroptimrol van valakinek tapasztalata.?
Vagy inkább b komplex vitamin?
Szia.
Közel 4êv szedès után hagytam abba a frontin szedèsèt kb 2-3hònapja,szòval ismerem a gyògyszert.
Nincsen gyògyszerfòbiám mert jelenleg is szedem a Cipralexet..
A Frontint azèrt èpitettem le fokozatosan mert azthittem szorongáscsökkentő nèlkül is tudok èlni de a mellèkelt ábra azt mutatja hogy nem...
Nem volt leányálom elhagyni a frontint pedig 0.5 öst szedtem napi 1szer ami elvileg mini adag..Ha nem muszáj nem szeretnèm ùjra a Frontint elkezdeni azèrt keresek valami olyat ami hasonlò hatòanyag de kevèsbè veszèlyes...
Aztán mi bajod van a Frontinnal, ami a Xanax generikuma,tehát másolható?
Félsz hogy robbanócukorkaként viselkedik a szádban?
Az ideg és pánikbetegek egyik legnagyobb baja, hogy gyógyszerfóbiájuk van. Nehogymár azt a gyógyszert szedjék amit az orvos felír, hanem valami antalvali féle javallatot
Ha Grandaxint irt volna fel, akkor a Frontin után érdeklődnél
Ugyanabba a nagy gyógyszercsoportba tartozik mindkettő, benzodiazepinek
Ettöl persze lehet a hatása jobb, vagy éppen nem használ
Nekem szorongásra kell mert a Frontint ùjra nem szeretnèm szedni,alig tudtam letenni.
Erről azt olvastam hogy nem okoz olyan hozzászokást mint a Frontin,csak èppen nem olyan nèpszerű..
Nem irták fel..
Kutakodtam a neten.
Az igazság az hogy pár hònapja elhagytam a Frontint mert azthittem nincsen szüksèg rá de most megint szorongok ès ujabban szèdülök is ami nagyon ilyesztő.Gyomorbajaim vannak miòta abbahagytam:(
Szòval a lênyeg az hogy nem szeretnèk ùjra Frontint szedni azèrt kutakodok..
A Grandaxin ( ha jól tudom régen andaxin volt) inkább nyugtató, a frontin inkább altató. Majdnem ugyanazt tudják. Szokták adni szorongás oldásra is mindkettőt.
Ha felírták váltsd ki és próbáld meg, nem lesz tőle semmi bajod.
sziasztok.
Valaki próbálta már a Grandaxin nevű gyógyszert ?
Ez elvileg szorongásra van de kevésbé ismert és biztonságosabb mint a frontin..
Valaki?
Reggel és Este vettem be egy 0.25-t,sokat forgolódok éjszaka,de ez sem segített,bevettem és ugyanaz volt.
Most reggel elég rosszul vagyok,szédülök is.a gyógy szertől van?
További ajánlott fórumok:
- Munkaviszony nélküli terhességnél érdemes az 5. hónapban a vállalkozóit kiváltani hogy kapjak gyed-et?
- 50 felett egy férfinak milyen vitamin tablettát érdemes szednie?
- A fogyókúra kezdetén érdemes valamilyen étvágycsökkentő tablettát szedni?
- Másodálláshoz érdemes kiváltani az egyéni vállalkozói igazolványt, ha a bevételem kb. 40 ezer/hó lenne?
- Mosogatógépbe port vagy tablettát érdemes használni?
- Milyen homeopátiás szerrel lehetne kiváltani a Cipralex tablettát?