50 felett egy férfinak milyen vitamin tablettát érdemes szednie? (tudásbázis)
A párolt zöldség csak így első olvasatra rémísztő..
...az örömmel fogyasztható zöldségek elkészítését a kínai konyhán tanultam...ők inkább sütnek, mint párolnak, és a különböző szójaszószok, öntetek eszméletlen jó ízt kölcsönöznek úgy, hogy nem veszik el az eredeti zöldség íze.
Ez érvényes a sok csirkehúsra is.
A magos kenyér alatt a "Kürbiskern-Brot tökmagvas rozskenyérszeletek" nevű eszméletlen jóízű német kenyeret értettem. az igaz, hogy hatszáz forint kilója, de verhetetlen íze van.
Valaki supradynt ajánlott a kérdezőnek. Szerintem is talán ez a legjobb jelenleg ismert vitamincsokor/ásványi anyag kombo...
Ha kicsit viccesen állunk az étkezéshez, akkor javaslom a házi komló-befőttet..kicsit szöszmötölős, de garantált a siker.Közértben úgy kell kérni: kőbányai világos...
Nem vagyok idióta, tehát tisztában agyon vele mitől hánytam. Mástól is hallottam már ugyanezt.
Viszont nem zárkózom el, ha valakinek van valami olan tudás a birtokában, amiről esetleg nem tudok, nyugodtan írd le, rajtam kívül, talán másnak is hasznos lehet.
Erre gyógyszer! Majd ha már kezelik, akkor lehet próbálkozni mással is.
A gyógyszer kiegészítéseként sok fokhagyma, esetleg vérnyomáscsökkentő teák (galagonya, stb.), ezeket gyógynövény boltokban lehet venni, de tabletta erre már mindenképp kell!
Jó lenne mozognia (kerékpározás, ami jó a szívnek), sok séta. Gyümölcs. Ha túlsúlyos, akkor fogyás sem ártana!
Férfi vagy, így meglepett a hozzászólásod:D
A férjem világgá menne, ha sok párolt zöldséget és magos kenyeret kellene ennie:D
Szerintem elég a mértékletes és változatos étkezés, amiben van magos kenyér is és zöldség is, de ezek mellé sok hús is.
Tehát mértékletesség!
3.Hiedelem: Nyugtatók, vagy gyógynövények, pl. a fokhagyma hatékonyan csökkentik a vérnyomást: TÉVES
Tény: a vizsgálatok azt igazolták, hogy ezek a szerek nem befolyásolják érdemlegesen a vérnyomást
Szedje a gyógyszert és jók a népi praktikák.
A Bükkszentkereszti Gyuri bácsinak is van tea keveréke, magas vérnyomás ellen is. Van akinek hat, van akinek nem, de ugye nem mindenki reagál egyformán, egy-egy gyógyszerre, gyógynövényre.
A Béres vitamintól én például hányok. Magyar vagyok pedig. :D
Orvosilag a Supradyn, az, amiben a tényleges vitamin adag benne van.
Magyar ember magyar vitamint egyen! Nem mindegy egy multivitamin tabletta összetétele és az sem mindegy, hogyan táplálkozunk. Mert mást esznek Amerikában és mást eszünk mi. A Béres vitaminok kimondottan magyar embernek vannak kifejlesztve. Szigorú követelményeknek felelnek meg, és MAGYAR termék. Én a gyermekemet is Activálom. :)
Létezik 50 év felettieknek való Activál./napi 1 tabletta elég a multivitaminból/ De érdemes megnézni mennyi jó terméke van. :)
Az bizony magas. Remélem el is ment. Jobbulást a fiadnak.
Ha kap gyógyszert, akkor szedje rendesen.
Nem lehet, hogy egyszeri kiugrás volt, mert több kávét ivott, nehéz fizikai munkát végzett, netán ideges volt?
Nem kell elnézést kérned, nem helyesírási tanácsot kértél.
Attól, hogy az nem megy, még lehetsz jó ember. :)
A szív lemaradt.
200 mg Q10 és 200 mikrogramm szelén/ nap.
Változatos étkezés, sok zöldség,gyümölcs és mozgás.
Ha mindenáron vitamin, akkor a Supradyn.
Esetleg menjen el csontsűrűség vizsgálatra, ha "nem jó a csontja" orvos ír fel injekciót, vagy gyógyszert.
Májtisztításra, máriatövis kapszula, esetleg tea.
Amúgy van ötven éven felettieknek is komplex vitaminkészítmény.
Szeretnéd felturbózni az urat??
Én is tabletről írok, de akár telefonon is lehet ékezettel, csak akarni kell.
...jó, ne legyen ékezet, de legalább helyesen írj..
Próbálj meg ékezettel írni, talán érthetőbb lesz. Nem nagy erőfeszítés, inkább illendőségből.
A lényeg, hogy változatosan kell étkezni, sok párolt , ízletes zöldséggel, mindenféle salátával, fehér húsokat magos kenyérrel, és akkor nem kell vitamin..
talán a napfénypótló D3, az senkinek nem árt, sőt..
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen tablettát használtok gépi mosogatáshoz?
- Érdemes kiváltani a Frontin tablettát?
- Tényleg igaz, hogy ha a gyereknek megfázás ideje alatt is adjuk tovább a multivitamin tablettát, hogy csak a bacikat erősítjük vele?
- Ha széntablettát vett be valaki, akkor aznap nem szívódik fel a bélrendszerben semmi, vitaminok stb?