Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tudtok esetleg valami vírusos fertőzésről, ami hasmenést okoz? fórum

Tudtok esetleg valami vírusos fertőzésről, ami hasmenést okoz? (tudásbázis)

6. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 17:50

Itt van egy táblázat a cikk közepe felé, hogy miért jó, és gyógyít az ORS.

[link]

5. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 16:54

Ismerőseim körében több családban volt ilyen 1-2 napos komoly hasmenés mostanában.

Holnap már talán főzhetsz enyhén sós vízben rizst, és 1-2 kanálnyit egyél meg óránként langyosan. Nagyon alaposan főzd meg, jobban, mint szokás !

márc. 26. 16:37
Norovírus járvány van, ez simán lehet az. 2-3 nap alatt átmegy az emberen, már úgy hangzik, javulsz, nem nagyon tud mit adni rá az orvos sem. Próbálj elegendő folyadékot inni, esetleg elektrolit italport, ha van otthon. Jobbulást!
3. simple (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 16:00
Ha már most megmarad benned a víz és a ropi, akkor már oké leszel. holnap már óvatosan elkezdhetsz enni. Ez szinte semmi, amit írsz. Hányni nem is hánytál.
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 26. 15:09
Vagy igen, vagy nem. A hírek is tele vannak, hogy vírus terjeng a levegőben, több kórházat is bezártak.
márc. 26. 15:02

Tegnap a semmiből rám tört a hidegrázás, majd 37.5 fok lett a hőm… fejem is megfájdult, nem éreztem magam jól.

Aztán éjjel rám tört a hasmenès, nagyon görcsölt a hasam. Hajnal 1/2 2-től reggel 9-ig 15 pecenként szaladtam a wc-re. Többször át kellett öltöznöm úgy izzadtam. Hajnalban 1x el is ájultam.

Azóta 4 alkalommal voltam wc-n, de már bennem marad a víz és a ropi.

Érdemes az orvost felhívni (elmenni nyilván nem tudok) vagy ez már átmegy rajtam?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook