Ha esetleg vírusos a gépem és CD-t akarok írni, az is vírusos lehet? (tudásbázis)
Majd utánanézek neked,de addig is ajánlok egy jó kis programot,ami megmondja neked,h mi minden van a gépedben:
Az optimális működéshez elengedhetetlen a rendszeres vírusellenörzés,töredezettségmentesítés,lemezkarbantartó
a rendszeres mentés és ha van elég szabad helyed időnként készíthetsz rendszervisszaállító pontot is baj esetére.
Ami pedig nem szoftveres dolog,időnként nem árt-kellő körültekintés mellett-,kiporszívózni a szgép házat,különös tekintettel a ventillátorokra és szellőzőkre,a hűtés miatt.
és ezeken kívül mik azok a dolgok, amiket rendszeresen el kell(ene) végezni a gép optimális működéséhez? pl. töredezettség mentesítés....
Fényhozó, te tudsz ajánlani egy olyan könyvet, vagy honlapot, ahonnan ezt meg lehet tanulni?
Olyan ciki, mert gőzöm sincs hogy milyen a processzorom (annyit tudok, h. AMD), a memória....ezeket a számokat képtelenség megjegyeznem...:(
A szervízekben általában egyszerre futtatnak mindenféle cuccot,jó,ha besokal szegény masina.
De ha egymás után csinálod,nem igen szokott baj lenni belőle.
CCleaner
Glary Utilities
Defraggler
1-Click Clean
Nod32
Spybot
Mi ezeket használjuk hetente.
A tisztítás pontot kell használni belőle. Tisztítás futtatása. Ennyi. A többit elvégzi ő maga.
De ha kérdés van ne kímélj! :)
Ez a Ccleaner nekem is fent van a gépemen, de fogalmam sincs, hogy mit kell vele csinálni....:S
Pedig még szőke sem vagyok...:(
A pendrive-t is le lehet formázni végső esetben miként a winchestert.
A cd lehet vírusos,de nem biztos,h az lesz. Én Avast,Spyware Doctor + CCleaner triót használok,eddig nem volt gond.
Böngészések után pedig ajánlatos töeölni a helyi fájlokat,sütiket,stb.
hol/honnan/hogyan lehet ezeket megtanulni?
Olyan jó lenne átlátni az egész rendszert. Melyik program miért van, mit miért kell csinálni, stb.
Valami érthető, átlátható dolog kellene...:S
Nálunk apum tartja karban a gépet, és nod32, meg spybot van fent. meg egy halom takarító program. fél nap, mire mindent végig futtatunk, és hetente van takarítás a gépen. ha több mindent használsz, akkor nagyobb a védettséged.
mert a vírusirtó is mindenkinek más jön be.
Szia!
az én gépem is nod32 mellett lett vírusos (kék halál :( ) de még idejében lementettem cd-re a fontos dolgokat, és mikor újratelepítették a gépemet akkor már avast telepített rá a kollégám, visszamásoltam a cuccot, de nem lett gond belőle.
Ha volt is a cd-n vírus, nem bántotta a gépemet
szia,
igen, rátelepedik az is. van valamilyen vírusirtó programod?
Tudom....szőke nős kérdés....de biztosra kell mennem....:D
A pendrive vírusos lesz, azt tudom. De ugyanígy működik a CD is?
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Szertornára járok, és a tanárom azt mondta, diétáznunk kell. De én egyáltalán nem akarok fogyni. Mit csináljak? Van esetleg ötlet?
- Keresek egy számot refrén: "élni akarok nem meghalni" rap zene, valaki esetleg tudja a címét?
- Adobe flash playert akarok telepíteni a gépemre, nagyon nem értek hozzá, és nem tudom megnyitni ezt: flashplayer. xpt, tud valaki segíteni?
- A gépem csak csökkentett módban működik, kiírja, hogy vírusos, de csökk.módban nem, mit csináljak? Újra kell telepíteni a gépet?
- Szerbián át akarok utazni, lengyel rokonommal.... Vízumköteles vagyok? vagy esetleg ő? szerbiába kell vízum?