Hogyan büntetnéd a netes, mobilos csalókat? (beszélgetés)
Persze, hogy nem.
Sajtó is érdekes tud lenni. Olvasom, hogy " a hölgy kirabolt egy asszonyt", hát érdekesen tudnak fogalmazni. Sértett egy nő, a tettes hölgy?
Melegben van.
Internet,étel (szvsz.jobb mint némely suliban vagy kórházban), konditerem stb..
Szerintem sokkal többet elkapnak mint amennyit érdemben megbüntetnek. Ejnye-bejnye, egy kis pénzbirság, egy kis felfüggesztett. ha gátlástalan gazember lennék, ezek engem nem tartanának vissza.
Fenntartom hogy a tettüknél eggyel erősebb büntetést adnék hogy meglegyen a visszatartó erő.
Egyre több és egyre fineszesebb rohadék vesz minket körül. Miért kell egyre nagyobb félelemben élnünk?
Az én településemen nincsen bűnözés. Ennek ellenére egy ideje nem merek a nyári alkonyatban a közelben lévő erdei ösvényen sétálgatni, pedig csodálatos élmény. Csak azért, mert már itt is arra gondol az ember, sosem lehet tudni mi történik.
Állatvédelem:
Amit tettek ugyanazt.
Kikötik a vonat elé.
Kikötném.
Leöntik savval.
Leönteném.
Levágja bárddal a farkát és a lábát.
Szintúgy.
Ezek nem emberek.
A csalóknak "csak" a kezüket,és hagynám meg pusztulni.
Ja ,hogy én sem vagyok különb,ha ilyeneket gondolok?
Vállalom.
A f@sznak kell abajgatni az ilyen ember alatti lényeket?
Megoldana 1 problémát, de hozna helyette többet. Ez az átokfajzat nem tudna munkát végezni, el kéne tartani, talán önellátó sem lenne, és kapná élete végéig a rokkantellátást.
Én olyan büntetésben gondolkodnék ami eggyel durvább csak annál amit tett, hogy az a becsületes útra terelje őt.
Valami fékre minden képpen szükség lenne már a csalások terén úgy mint az állatvédelem terén is. Ott sem visszatartó erő az amit kapnak büntetés gyanánt.
Mint régen.
Levágni a kezüket.
Én úgy tudom, dolgoznak a börtönökben. Tévében láttam az orvosi maszk gyártást, és valami faipari munkát is.
Sajnos nincs annyi fegyintézet hogy minden csalót elzárhassanak, de valahogy a törvényhozóknak csak ki kéne találni hogy inkább csökkenjen a számuk mint nőjön.
Kellene valamiféle a bűntől visszatartó erőnek lennie.
Nem haragszom, de ez már megint a paci túloldala. Fizikailag kínozni azt aki fizikailag nem tett semmit, csak kihasználja, hogy egyes emberek hiszékenyek és változásra képtelenek.
Már mindenhonnan ez folyik évek óta, alkalmazkodni kell. Egy ilyen csalás ellen lehet védekezni, pl kitanítani a nagyszülőket, megbeszélni mi a "jelszó" pl. Ahol meg már befigyel a demencia ott a nagyik hozzáférését a pénzhez korlátozni kell, sajnos ez ilyen. Alkalmazkodás.
Örülök hogy a büntetés állami monopólium, még ha olyan is amilyen.
Tényleg nem jár nekik a börtön kényelme, melege, étele.
Mindenképp úgy büntetném őket, hogy semmilyen elektromos eszközt nem használhatnának minimum 10 évig. Semmilyet, még egy porszítót se! Létrehoznék egy elhagyatott helyen egy olyan börtönt, ahol csak középkori viszonyok vannak és rengeteg könyv. Olvasniuk kellene és dolgozniuk a két kezükkel és hagyomáynos eszközökkel. Maguknak kellene megtermelniük az ételt. Amíg nem olvasnak el 1500 könyvet, addig ki se jöhetnének onnan, bármennyi idő is telne el.
Nekem nemrég egy olyan, hogy a bankszámlámat hamarosan zárolják.
Tegnap este: Anya, ez az új számom, írj rám! És itt egy MAGYAR mobilszámot küldött...nem tudja, hogy engem sosem szólít így a gyerekem 😀
További ajánlott fórumok:
- Mivel büntetnéd azt az "apát", aki évek óta nem fizet gyermektartást?
- Mivel büntetnéd gyermeked ha megbukik?
- Hogyan büntetnéd meg azt a 14-15 évest, aki síremlékekben tesz jelentős kárt?
- Te hogyan büntetnéd azokat, akik illegálisan szemetelnek? (pályázathoz kellene)
- Van a Hoxának mobilos változata?
- Dopping!Te, hogy büntetnéd?