Felismered, ha valaki intelligens? (beszélgetés)
Igen.
Elég, ha a fórum hozzászólásaiból szemezgetek.
A helyesírás se alap
Hogy valaki intelligens, szerintem, az élő beszélgetésböl lehetne megállapitani
Ha csak ahhoz szólok hozzá, naná csak ahhoz, amihez értek, akkor én intelligens vagyok?
Intelligens emberek se értenek miondenhez, max a jobbak 1-2 témáhóz
Nem a reményen múlik , hogy valami hazugság e vagy nem.
Gondolj bele, matematikus apa fiú párosok vannak rengeteg... fizikusoknál is... hol ugrik át egy generációt? vagy mind zabigyerek szerinted :P
a helyesírásnak semmi köze az intelligennciához.
abból ismered fel mennyire koherens és logikus a szöveg.
aik eleve nem jók logikából, azoknak ezek a szövegek viszont csak értelmetlen katyvasznak tűnnek.
szóval max az ismeri fel, aki maga is intelligens.
mivel saját magát mindenki annak gondolja, így a saját magához hasonlót felismerve azt fogja gondolni felismeri.
Most olvastam egy kommentben (nem itt, egy másik fórumon):
Azt mondják az intelligencia egy generációt átugrik, ezek szerint a gyerekei már okos intelligens emberek.
Igen, szerintem is ketto egyutt jo. De a fi azt kerdezte, hogy felismerem-e, ha valaki intelligens. A kerdesre a valaszom igen, felismerem.
Plusz hozzatettem meg egy gondolatot.🪬
A helyesírás nem feltétetlenül mérvadó, lehet csak nem kezelt diszlexiája, akármije van.
Van-e összefüggés abban, amit ír, van-e értelme annak, amit ír, sztem ez a mérvadó.
Az intelligensek általában nem hitványak, pont ez a lényege az intelligenciának.
Az okos ember is lehet hitvány, a műveltség nem jár együtt az intelligenciával.
Még a helyesírás sem mérvadó, hiszen aki nem tanulta a helyesírást, attól még lehet intelligens.
Ahogy szokták mondani a józanparasztiész.
És lehet valakinek 3 diplomája is, ha ez hiányzik belőle.
Az interneten, az írt szövegekből. Miből egyértelmű számodra, hogy valaki intelligens?
A helyesírás alap. És még mi? A használt kifejezések?
További ajánlott fórumok:
- Nincs kudarc, csak intelligens újrakezdés! 2010.01.01.
- Amikor villámcsapásként ér a felismerés...
- 30 évesen, intelligens férfira vágyni álomvilág lenne? Miért nehéz ennek a korosztálynak társra találnia?
- Miben nyilvánul meg az, hogy valaki intelligens?
- Lehet valakinek 12 évvel később magasabb az intelligencia szintje?
- Van valakinek tapasztalata az intelligens fűtőfóliáról?