Nagyon nehéz a helyzetem (beszélgetés)
5. funnygirl
ma 05:50
Van itt egy hölgy, aki mostanában tudott elhelyezkedni azt hiszem 4 órába call centeresnek home office. Esetleg ő tudna segíteni. "Tai" volt szerintem. Hátha van hozzájuk felvétel.
4. Violet18
ma 02:00
Multik keresnek call centeres help deskes kollégakat, home officera es biztositanak felszerelést is, igaz nem tudom van e 4 órás lehetőség. Kitartást ❤️
3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:49
Tudom fájdalmas dolog, de én élnék a bentlakásos iskola lehetőséggel. Hiszen, ha a megélhetésetek, a fedél a fejetek felől veszélye áll fenn, akkor ez a legjobb megoldás.
Sok szülő él ezzel a lehetőséggel, amikor összeszeded ami kell, talán találsz munkát is megfelelőt, akkor kiveszed a gyermeket, és újból együtt lehettek.
2. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:25
Nagyon kevés helyen van csak 4 órás munka, azaz csak 6-10 óra között. Valószínűleg ott sem úgy van, tehát kezdhetsz akár 8 órakor is. Nyugodtan kérdezd meg, bajod nem lehet belőle. Sok síkert kívánok!
tegnap 18:08
1 éve nincs munkahelyem a gyermekemmel vagyok GYOD-n de nem elég a pénz, nélkülözünk. Lenne egy munkahely ami 4 órás, de 4 órakor kellene kelnem és 5 órási vonattal átjárni a munkahelyre, de nem tudom magára hagyni a fogyatékos gyermekem aki még általános iskolás,nem képes egyedül elindulni és felkelni. Nagyon kellene a pénz és a munka, de csak 7 órától tudnék dolgozni és nem vidéken. Nyakamon a számlák, mit tegyek hogy jó legyen? Senkim nincs aki segítsen, egyedül nevelem mama-papa nincsennek. Próbálom minden nap otthoni munkára beadni az önéletrajzomat, de az is sikertelen. Van még egy munkahely ugyanott talán ott nem reggel 6-kor van a kezdés, hétfőn átmegyek és jelentkezek. Ki vagyok borulva, dolgoznék de egy ilyen beteg gyermek mellett nem lehet hajnalba magára hagyni. Meg kell várnom míg elindul az iskolába. Mit tegyek? Már nagyon nehezen bírom így egyedül.
További ajánlott fórumok:
- Rokonok, ismerősök nehezítik a helyzetem
- Van-e olyan ember az életedben, akit nagyon nehezen tudsz kezelni és megnehezíti a mindennapjaidat. Ha igen, hogyan kezeled?
- A párom nagyon nehezen megy el, amikor ....
- Nagyon nehezen tudok az okostelefonommal telefonálni
- Szétcsúszik az életem és már nagyon nehezen bírom.
- Plátói szerelemben szenvedek már egy éve és nagyon tanácstalan vagyok. Elmondanád a véleményedet a helyzetemről? Te mit tennél?