Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hány ember tudja a fizetésed összegét? fórum

Hány ember tudja a fizetésed összegét? (beszélgetés)

1 2
ma 22:10
Senki, még én sem. Nem vagyok valami tudatos pénzügyileg.
35. Amaunet (válaszként erre: 12. - Plavalaguna)
ma 20:03

Ne gondold!

A bankokban monitorozzák/naplózzák a dolgozók rendszerbeli mozgását és tevékenységét. A tevékenységek pedig különböző szintű jogosultságokhoz kötöttek.

Szóval nem kavirnyálhat senki csak úgy, kiváncsiságból.

ma 19:19

Kollégákkal nem beszélünk bérekről, mert titkos, de vannak többen akik tudják a pontos összeget is. Barátnőm, tesó, nénikéim, unokatesóm.

Nem titkoljuk. Nem vagyunk irigyek egymásra és nem nézzük le egymást.

Természetesen a szomszédnak nem beszélek róla, stb.

Valaki írta a bankosokat. Igen, bank titok, de sajnos vannak olyan bankosok, akik szeretik játszani a jólértesültet;)

33. globus (válaszként erre: 31. - Fincsi5)
ma 17:59
Most már utalják.
32. Imisz
ma 17:54
A cég könyvelője, és a szűk családom. Viszont rühellem mikor direkt rákérdez valaki, hogy de mennyit keresel? Nekem elmondhatod, most mi abban a titok? Mi a titok? Hogy csak rám tartozik! Én dolgozom érte, én költöm el, én osztom be. Mindenki csak a saját pénztárcájában turkáljon!
ma 17:35

A mi időnkben aki nem akarta, az nem tudta. Álltunk sorban, aláírtunk, ott bárkiére ránézhettünk, s pláne: mindenki előtt számolták, s adták a kezünkbe. 😍

Lehet, hogy ezért is furcsa nekem, hogy most mindenki titkolja.

Egy '56-os.

ma 17:25
A tényleges havi bevételemet rajtam kívűl l fő.
29. plavalaguna (válaszként erre: 13. - Alinka01)
ma 17:21
de ettől még tudják :) És az volt a kérdés hány ember tudja
28. tsfmvk
ma 17:18
Senki, még én se ha mem adom össze 🤣🤣🤣.
ma 17:09
Legalább 10-en biztos tudják.
ma 17:01

A munkahelyemen akik a bérezéssel foglalkoznak. A tulaj, a főnök, a könyvelő és az irodavezető.

Kis cég vagyunk, nem szokás még négyszemközt sem anyagiakról beszélni. És ez jól van így.

ma 16:34
Az óradíjamat sokan tudják. Hogy mennyi a valódi bevételem, azt viszonylag kevesen.
24. MadchenZsani (válaszként erre: 23. - MadchenZsani)
ma 16:28
Sőt fillérre pontosan még ők sem!
ma 16:28
A családomon kívül kevesen!
22. srcrss
ma 16:26
Egy, akitől kapom. 😄
21. LBO
ma 16:18
A pontos összeget három-négy ember tudja pontosan. A férjem, a főnököm, és humán osztályon egy-két ember, aki ezzel foglalkozik.
20. K-né Zsóka (válaszként erre: 9. - Alinka01)
ma 15:54
Igen, ez így van. A férjemnek sem ajánlott beszélni a fizetéséről. A cég nem ajánlja :D
19. sargadinoszaurusz (válaszként erre: 11. - Alinka01)
ma 15:44
bocsi, igen, erre nem valaszoltam. nem arrol van szo hogy mindenkinek elmondom aki szembejon csak volt ra pelda hogy ahhoz hogy elmeseljek egy helyzetet az eletembol, egyszerubbnek lattam ha elmondom hogy mennyit keresek mert ugy volt kerek a tortenet amit meseltem. eszemben sincs dicsekedni a fizetesemmel. nincs miert.
18. Csillagszem38 (válaszként erre: 9. - Alinka01)
ma 15:37
Bizony, nálunk is így van. Bérfeszültséget okozhat!!
17. globus
ma 15:36
Tőlem csak a család.
ma 15:36
Kettő.
15. Boch
ma 15:16

Senki.

Aki jattbol el, az nem tudja mit hoz a holnap.

ma 15:12
kb. 3
13. alinka01 (válaszként erre: 12. - Plavalaguna)
ma 14:56
Csakhogy a bankot, az ott dolgozókat köti a banktitok!
ma 14:55
mivel a bank pl látja, így sokkal több szerintem mint gondolnám szerintem :)
11. alinka01 (válaszként erre: 10. - Sargadinoszaurusz)
ma 14:55
Vagyis olyan ismerőseid nincsenek, akik adott esetben irígyelnének vagy lenéznének a fizetésed összege miatt? Rendben. De a munkahelyeden lehetnek ilyen érzésű kollégák, és ha most nincsenek, ott változhat a stáb összetétele. Egyébként, már kérdeztem, miért jó ez a kifecsegés? Én, már bocs, nem tartom komoly emberhez méltónak.
10. sargadinoszaurusz (válaszként erre: 5. - Alinka01)
ma 14:51
nekem eleve nincsenek ilyen ismeroseim vagy ha megis vannak akkor nem szivesen latom oket a barati koromben. nagyon keves az ido amit itt eltoltunk a foldon, muszaj megvalogatni, hogy ne legyenek sz---r emberek az ismerosok kozott.
9. alinka01 (válaszként erre: 8. - K-né Zsóka)
ma 14:48
OK, ez ott egy sajátosnak mondható helyzet. Komolyabb cégeknél, multiknál az sem ritka, hogy megtiltják a dolgozóknak, hogy nyilvánosságra hozzák a fizetésük összegét. A cég és a dolgozó ügye, hogy a munkaszerődésben milyen összegről állapodnak meg. Fölösleges a munkahelyi hangulatot zavarni ezzel az infóval.
8. K-né Zsóka (válaszként erre: 5. - Alinka01)
ma 14:44
Én egy csökkent munkaképességű embereket foglalkoztató cégnél dolgozom. Itt mindenkinek egyforma a fizetése, illetve attól függ, hogy ki hány órában dolgozik. Tehát pontosan tudjuk, hogy ki mennyit keres :)Ja, és órabér van :)
7. ,zumba (válaszként erre: 2. - Alinka01)
ma 14:06
Egyetértek, és így is teszünk (tettünk) mindig.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook