Tudja valaki hogyan tudom kikérni paypal-ről az euróban átutalt összeget? (tudásbázis)
Nem átváltós téma,de szeretnék érdeklődni akinek van ilyen számlája!Végig olvastam a fórumokat,de egy két dolog homályos:az otp-s számlánkhoz internetes hozzáférésem van,ha nyitok paypal számlát oda tudok így utalni,vagy bekell mennem a bankba(mert olvastam olyat is),a paypal-on van számlavezetési díj és az utalás mennyibe kerül?
Mivel angol nyelvű így nem igazán értem!
Most találtam egy oldalt ahol vásárláskor csak ezen keresztül lehet fizetni(a hoxa reklámozza)!
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia!
A PayPal-t úgy képzeld el, mintha külföldön fizetnél egy post terminal-nál (veszel vlnit kártyával egy ruhaüzletben Barcelonában). A kártyád ugye forint alapú, forintot vonnak le amit átváltanak az aktuális árfolyamnak megfelelően. Ugyanez van, ha te kapsz pénzt (euró, font, dollár mind1), amikor megjelenik a számládon az már forint azt árfolyamváltásnak megfelelően. Arra nem tudok válaszolni, ha nem forint alapú a számlád, akkor mi van, de gondolom, akkor össze-vissza megy az átváltás ("dollárt kapsz, euró számlára", dollár -> forint utána forint -> euró) ergó buksz rajta keményen. Régen volt a PayPal-nál, h bizonyos összeget kellet feltölteni a "virtuális" PayPal számládra, és abból ment a levonás, és hozzáírás. De úgy tudom, ez már jópár éve megszűnt.
Megoldás még a PayPal oldalon a faq-ot olvasni, az hátha többet tud segíteni.
További ajánlott fórumok:
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Kölcsönadok egy hatalmas összeget, írassak ügyvédi szerződést?
- Miért nem emelik fel a gyes összegét a létminimumra?
- Ketten vagyunk kezesek egy hitelnél, de csak nekem van munkahelyem, így tőlem akarják az egész összeget levonni. Jogszerű ez így?
- Nagyobb összeget kaptam az élettől. Ennek 10 %-át jótékony...
- Keresek valakit, aki profi Photoshopban. Fizetnék is egy jelképes összeget!