Kölcsönadok egy hatalmas összeget, írassak ügyvédi szerződést? (tudásbázis)
Muszáj voltam segíteni .
Szerencsére megtehettem .
Nem vagy normális szerintem ha odaadtad.
ennyi pénzből vígan elélek.nagy igényeim nincsenek.
Jólvan, értem,
Nem rosszból mondtam én ..
ja,meg két egyszobás lakás,amibe beköltöztünk volna.de a vejem anyja meghalt,én meg mit keresnék ott,meg Franciaországban egy picike lakás,
biztos írtam már,hogy a vejem egyetemi professzor.nem a piacon vette a diplomáját.kastélya,egyebe nincs,az autót ki kéne cserélni,tán 20 éves.a lakás nem nagy ,2 szoba,egy nappali,egyben a konyhával,fürdőszoba.én is a saját lábamon állok,mint sokan,akik üzleti ügyekkel nem foglalkoznak.
kölcsön is csak azért kértem,mert náluk van pénz,a lányomék meg egy hónap múlva jönnek.
dehogyis.de amíg nekem pénzem van,hát a nyugdíj 160 ezer körül,miért engedném. meg élek belőle. de mindig hoznak valamit,meg hát segítenek a kertben. mondtam addig örülj,míg adni tudok,nem kérni.és mikor szétverték a téeszeket,a földet eladtam,hogy neki lakást vegyek,a részvényekből még van valami,gőzöm sincs mennyi,de ha meghalok úgy is az övé lesz.
Megkapta az összeget , azóta törleszt .
Kedves FI, végül hogy döntöttél?
Erzsike, a Lányodéknsk többszáz milliós házuk van, engedd már meg nekik , hogy kifestessenek neked!
Nehogy félre érts, nem rosszból írom!
(Tudom néha makacs vagy, mint én is!)😉
Szerintem írass, De ez vagy-vagy, helyzet nem jó helyzet,
Értem a szitut ha meg nem adunk kölcsön még mi vagyunk a Ssz@r emberek...
Lelmiismeret csinálnak..
Adtam már én is kölcsön, több éve tartoznak,,,
Nemszabad, csak ha nagyon tudni, hogy pl oda adja, mert lesdz penze de azsem biztos,, kutyavilágban élünk..
Anno' ez nem volt gond...a zemberek jobbak voltak vagyhogy,.
Van most is, hogy nyugdíjas neninek hóvégefelé adok, keveset néha csak úgy magamtól is, de nemgyőz hálálkodni szegény mami..
Múltkor hozott nékem herőcét is, meg 1 csirkét, aztmondta meg is főzi nekem..finom levest..
Na csak úgy leirtam, bocs ha bezavartam,,
én is a húgomtól kérek kölcsön a festésre,de ő tudja,hogy megadom.
🤣🤣🤣🤣
Te ezt hogy gondoltad ?
Sziasztok! Nekem 200000ftra lenne szükségem kérem aki tud segitsen vissza fizetem.Nagyon sürgős életbe vágóan fontos köszönöm előre is.
Te azt gondolod , hogy egy idegen ember ad neked kölcsön ?
Sziasztok.
Engem is erdekelne kölcsön.
A kamatot inkább egy embernek adom mint a banknak.
Igen , tudtam . Megoldódott a problémája .
Nem kérni akarok, csak beszélgetni!...
Én egy átlag nő vagyok.soha nem gondolkodtam azon hogy milyen vagyok. Most ennyi idős koromra sokan mondják milyen jó indulatú, jó lelkű vagyok.Kezdek benne hunni. Lehetőségeimhez képest ahol tudok segitek... Mondjuk ennyit nem tudok mint te. Kár hogy nem ismerjük egymást!
Egy jelzálogot rárakhattatok volna, mondjuk még most sem késő és lenne biztosítékod.
Te tudod, illetve tudtad, hogy mire kellett a pénz? Legalább az égető problémája megoldódott?
Ennyi milliós értéke csak a családi háza van .
Ami még nem lenne baj, de valószínűleg nem értékálló dolgokra költ, amit el tudna adni, amikor megszorul...
Nagyon jól keres .
Nem hozná zavarba a havi törlesztő részlet , ha nem lenne mániákus költekező .
További ajánlott fórumok: