Családot keresek, eltartási szerződést kötnék (beszélgetés)
Megjegyzem, ez is olyan fórum mint a "milyen szinű bugyi van a bal kezedben"
Erősen szarkasztikus lett a társaság mert valaki , akárki ezzel foglalkozik
Tegyetek már különbséget a gúny és a vicc között
joooo...
ezentul 3 gyereked lesz..-))
Abban jön a nyugdijam...
De nälatok drägasäg van a boltokban....
En mär eleg öreg vagyok...
Kellek valakinek?
Van rengeteg oldal,ahol hirdetni lehet ilyen szolgáltatást.
Ez nem az a fórum.
Nem.
Ez lassan az a fórum, ahol Zsu59 beszélget saját magával.
Próbál időseket becserkészni.
De ők nem ezen a fórumon vannak.
Mégis, mit szeretnél, mert beszélgetni nincs miről?
Téma nincs, csak bizonygatás arról, hogy milyen szorgosan ápolsz magatehetetlen embereket.
Amit úgy látszik, nem nagyon hisz el senki.
Szerintem nem kellene ezen többet kattogni.
Itt aligha találsz olyat, aki ezek után elhinne bármit.
Nekem nyolc, csak már nagyon szúrja a szemem.
Már tettem fel kérdést az unokázással, amit én nem akarok, kapcsolatban
Mi a helyzet ha én Záhonyban vagy Sopronhorpácson lskom és ápolás kellene?
Kedves hölgyem!
Legalább próbáljon meg okosan füllenteni.
Milyen beszélgetőtársakat keres? Itt önön kívül mindenki beszélget, ráadásul több fórumon is.
Ön csak az eltartási oldalakat nyitogatja, vagy csatlakozik egy-egy ilyen oldalhoz.
Én tényleg dolgozom, nincs időm visszakeresni, de írta intézményben dolgozik, betegeket ápol, nem tudom kinek kell cavinton? Arra a felvetésre volt a válasz, hogy nem lesz nyugdíja.
Miről szeretne az eltartáson kívül beszélgetni?
Azonkívül, hogy beköszön, néha visszaír 3-4 mondatot, még semmilyen témát nem dobott fel, se értelmetlent, de értelmeset főleg nem.
Én most befejezem, mert apukám nagyon szomorú lenne , ha látná ........
Elég lassan reagál az írottakra, ez az igazi játszmázás, hogy életben maradjon a fórum. Szinte egy hónap telt el.
A negédes szép napot..... a hideg ráz tőle.
Kedves, ha abban a kisvárosban nem talál olyat, aki az ön kezeibe tenné a vagyonkáját és az élete utolsó idejét, ismeretlenül csak a vak tyúk is talál szemet alapon halászhat a zavarosban.
Az, hogy valaki úgymond segédmunkás egy "elfekvőben" nem jelenti azt, hogy a kiadott munkán kívül, másra is alkalmas.
Nekem nagyon beszédes volt az a fotó, ahol feltette a "nénijét", hogy boldog család. A családja az asztalkörül ült mosolyogva, a hölgy meg a nem túl kényelmes alacsony ágyon kucorgott.
Ezzel igyekszem befejezni a témát, hiszen azt hiszem már teljesen kimerítettük, nincs már erről mit beszélni, se a családomat, sem magam nem szeretném ilyen körülmények között . üdv.
További ajánlott fórumok:
- Eltartási szerződést kötnék
- Eltartási szerződés----véleményt várok
- Eltartási szerződés
- Eltartási szerződés kötés esetén, van-e az egyetlen örökösnek valami joga /köteles része/ a szülők ingatlanában?
- Eltartási szerződés és köteles rész...
- Ha eltartási szerződést kötök valakivel, akkor az én jövedelmemből kell őt eltartanom? Mit kell tudni az eltartási szerződésről?