Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Féltékenység vagy más? fórum

Féltékenység vagy más? (beszélgetés)

9. bozsu55 (válaszként erre: 8. - Birebora)
ma 16:05
Csatlakozom.Hosssszúúúúú.
ma 15:09
Én ezt em tudtam végig olvasni.
ma 14:26
Én szépen eltávolodnék ettől a kolléganőtől. Alapból húzódozom azoktól akik a másik kollégát ócsárolják a háta mögött. Mindegy mi volt vagy van köztük, ha nincs hozzá közöd, akkor finoman közöld vele és a továbbiakban ne hallgasd meg.
ma 14:02

Szerintem az idősebb kolléganőd rá mozdulhatott a fickóra, mikor megtudta, hogy szabad préda, még az előtt, hogy a fickó nálad puhatolódzott volna

Viszont azzal, hogy ezt elmondtad a nőnek csak olajat öntöttél a tűzre, mert valószínűleg addigra már volt benne egy tüske, hogy visszautasította a férfi, aztán lett benne még egy, hogy ez a férfi egy nyilvánvalóan fiatalabb kolléganőre pályázik inkább.

Szóval abszolút rossz helyzetben vagy. Amíg az idősebb kolléganőd nem heveri ki a sérelmeit, addig folyamatosan úgy fog viselkedni, ahogy írtad.

Tehát, vagy a nőnek kell változtatnia a hozzáállásán, vagy a nőnek kell bepasiznia, hogy túllépjen ezen, vagy a nőnek kell elhagynia a munkahelyet vagy a pasinak, hogy ne legyen szem előtt vagy végső soron neked kell másik állás után nézned, ha a helyzet már kezelhetetlen lesz.

ma 13:35

Nem tudom, hogy ez milyen munkahely, nem tisztem ezt minősíteni de túlságosan ráértek egymás piszlicsáré ügyeivel foglalkozni valódi munka helyett. /Ki , kivel, ki kit követ, mindenki tud mindenkiről mindent/

Ha ezt vállalod és még ott akarsz maradni el kell mondanod annak a kotnyeles nőnek azért, hogy békén hagyjon, hogy szóba sem állsz azzal az említett fickóval, már ha valóban csak munkatárs.

Nem szívesen dolgoznék ott.

4. Hansika (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:32
Ha ez szämit, akkor en megbocsäjtottam neked.
3. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:18
Beteg a nő. Nem kellett volna ennyire közel engedni magadhoz.
Bocsi ha itt ott hülyén van fogalmazva és hosszú, de köszönöm előre is ha válaszoltok :)

Van egy majdnem 20 évvel idősebb kolléganőm , akivel kezdetekben nagyon jó volt a viszont. Sokat segített nekem és tanított, mindenről lehetett vele beszélgetni ,számítani rá.

A kollégák többsége is szereti mert nagyon segítőkész, viszont emellett egy kicsit minden lében kanál, szeret mindenkiről mindent tudni és a nagytöbbség bizalmába is fogadja mert abszolút olyan személyiség.

Volt egy férfi kolléga akivel nagyon jó kapcsolatot ápolt évekig , de ő maga régóta házas, a férfi pedig inkább az én korosztályom , magas, elég jóvágású bár nekem annyira nem az esetem illetve jó magam is férjnél vagyok illetve a férfinak is volt egy elég tartós kapcsolata, aminek aztán vége lett és akkortájt meg is szakította a jó viszonyt ezzel a kolléganővel is, ami neki tudom hogy nagyon fájt, mert sokszor beszélt róla.

De párszor mégis csak beszéltek állítása szerint, nem volt harag köztük.

Történt ezután, hogy úgy alakult a munkakörnyezet , hogy én is párszor szóba elegyedtem ezzel a férfival, de csak teljesen általános témákkal kapcsolatban. De mivel egy idő után úgy éreztem, mintha érdeklődne irántam jobban , hiába vvolt a párom, inkább nem kommunikáltam vele tovább.Nem volt se nyomulós se udvariatlan, abszolút rendes volt, csak tényleg bölcsebbnek láttam visszavonulni.

Viszont elmondtam a kolléganőnek, hogy beszéltem vele, mert hát jóban voltunk és ha megtudja és én nem szólok, azt hihette volna hogy direkt titkolom vagy megkerülöm , így jobb út volt számomra az egyenes.

Mégis hiba volt, hiszen azóta teljesen megváltozott a kapcsolatunk. Sokszor néz rám gyanakvóan, beszólogat mintha rejtegetnék valamit. PEdig egyáltalán nem .

Azóta eltelt egy év, folyamatosan szidja mindenkinek ezt a férfit , pletykál róla, kelti a rossz hírét, pedig véleménym szerint egyáltalán nem rossz ember, csak simán udvarias.

Ezenkívül figyeli őt , hogy kit követ a közösségi hálón vagy ki nem az ismerőse már, én is letöröltem,de azért mert akivel nem szoktam beszélni vagy találkozni már leszoktam, mert ne legyen sok felesleges ismerősöm. Ahogy ezt megtettem, rá 10 percre már jött a beszólás "látom már nem követed"

Itt volt az a pont hogy rájöttem ez egy rém ijesztő és beteges dolog , ennyire rámenni valakire, meg kelteni indokolatlanul (szerintem) a rossz hírét.

Az én véleményem az, hogy ez a kolléganő szerelmes volt ebbe a férfiba valamilyen módon és féltékeny lett rám, hogy én megtetszettem neki mint nő. Emiatt velem is másképp viselkedik.

Hogyan érhetném el, hogy megszűnjön ez a kellemetlen helyzet? Nagyon túlhisztizettnek érzem ezt a hölgy részéről , hiszen elmondása szerint csak barátok voltak , de amint váltottam az úrral pár szót már hirtelen örök haragba lettek.

Szerintetek mi a fene van a háttérben ? Én mit tehetnék ?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook