Keresek valakit, aki profi Photoshopban. Fizetnék is egy jelképes összeget! (beszélgetés)
Sziasztok,
köszönöm szépen a hozzászólásokat.
Szeretném tudatni, hogy a kép Zoa jóvoltából elkészült, akinek ezúton is szeretném még egyszer megköszönni a segítséget! :) Ja, és szuper lett!:)
Tudok ajánlani.
Gimp, ingyen van, tud magyarul, ez a legjobb phoshop helyett.
png -ét nem lehet ide feltölteni
Hát, ha csak átírtad a kiterjesztést, az tényleg nem segít...
Képszerkesztővel lehetne más formátumban elmenteni.
Szia,
köszi Neked is.
Az alapkép megvan, ebből nkétféle verzió van, rólam is van kép, a kolléganőmről még sajnos nincs, úgy volt hogy ma jön és lefotózom, de sajnos nem tudott bejönni.
Az alapképet próbáltam felltölteni, de png formátumban volt, azt meg nem engedte. Átírtam total commanderben jped-re, így sem engedi:( Sajnos ilyesmiben én nagyon járatlan vagyok.
Már Zoának is írtam priviben, hogy az összes képet csak hétfőn tudnám küldeni.
Szeretném kinyomtatni.
Ja, azt még nem említettem, hogy fekete fehéret szeretnék. Remélem, ez inkább megkönnyíti és nem megnehezíti a dolgot. :)
Szia Zoa,
hát, úgy néz ki, nem áll az alku, mert Pudingpor eltűnt:)
Nagyon megköszönném, ha vállalnád, természetesen az általam leírt feltételek állnak, de ha jobban örülnél egy doboz finom bonbonnak, részemről az is megoldható. Vagy esetleg bornak, ha valami hatalmas véletlen folytán közel lakunk egymáshoz:)
szia, nem sajnos :-( Pont ezt írtam, hogy mindenki a szakmában photoshop-ot használ (mivel ez a program majdnem mindenre alkalmas), még csak lövésem sincsen róla, hogy milyen egyéb más képszerkesztő programok léteznek.
Szerintem te is a photoshopban próbálkozz, meg lehet tanulni, nem nehéz, és szerintem nagyon sok videó/okató anyag van fent a neten.
ha mégsem áll az alku, keress priviben, szívesen megcsinálom ingyen :-) grafikus vagyok
ezt csak olyan programban lehet szépen és igényesen megcsinálni amelyikben lehet retusálni is. Mivel a grafikusok photoshop-ot használnak, így én sem ismerek másmilyen programokat.., úgyhogy fogalmam sincs, hogy ps-en kívül is meglehet-e csinálni SZÉPEN.
ha nagyon tökéleteset szeretnél, akkor oda kell a rutin, és nem mindegy egyáltalán, hogy mik az alapanyagok.., kvázi egy elcsúszott sárgás tónusú képet képtelenség össze színkorrekciózni egy erősen besült feketével.. látni kéne az alapanyagokat
Jahh:) Nem is kell, hogy szakképzett legyél:) Azért nem a Fehér Ház arcképtárába lesz, csak egy kis emléket szeretnék neki.
Na, áll az alku? Akkor szombaton küldeném a képeket.
Nekem mindegy.
Énfelőlem dolgozhatok "potyára" is nekem ez nem munkafeladat, csak érdekesség. De ha nem akarod... Szerkesztettem már képet, arcot, stb, és úgy érzem meg tudom csinálni. De nem vagyok szakképzett vagy ilyesmi.
További ajánlott fórumok:
- Egy kreatív börze Photoshoposoknak
- Aki ért a Photoshop-hoz légyszi jöjjön, segitség kellene!
- A Photoshop program hogyan szerezhető be az interneten?
- Mire képes a photoshop? Avagy Pataky Bea új képei
- Számítógépes grafika, rajzolás a számítógépen (gimp, photoshop, stb.)
- A Photoshop melyik funkciójával készült ez a kép? http://www.imagebam.com/image/8e51d4226212662