Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tetoválás lábra fórum

Tetoválás lábra (beszélgetés)

15. Panna.33 (válaszként erre: 13. - Hansika)
márc. 26. 20:00

Az én értékrendem szerint ami nem árt (főleg másnak) az nem "rossz", "helytelen".

Tehát pl. az, hogy kire mi van rajzolva, akár tartósan, azzal leginkább senkinek nem árt.

Ellenben azzal, amikor más emberek beleszólnak abba, hogy valakire legyen-e egy pillangó vagy koponya felrajzolva.

márc. 25. 00:17

Nekem augusztusban csináltak lábfejre és bokára, igaz nekem nem duzzadnak ki az erek a lábfejemen. Emla krémmel bekentem előtte egy órával és fel sem dagadt, szépen legyógyult. (Pegasus, teafás tetoválás utóápolóval kentem.)

Nem vészes a fájdalom (Emla krém) csak kellemetlen.

13. Hansika (válaszként erre: 8. - Panna.33)
márc. 22. 09:22

ruha es tudäs nelkül születtünk, de minden normälis emberben kialakul egy vele született normälis merlegeles, tud dönteni a jo es rossz között.

ältaläban a szülök, az iskola megmutatja minden gyereknek a helyes iränyt.

minden szonak, minden gondolatnak persze ki lehet tekerni az ertelmes mondanivalojät, kekeckedni meg a legegyszerübb feladat.

csak jol kell erteni, amit a mäsik gondol.

márc. 22. 08:52

Nem erzem magam rosszindulatu embernek, de teny, hogy öregebb fejjel gondolkozom, mint itt egyesek.

A bärhovä tetoväläst a testeden en szemely szerint ronda dolognak tartom, mert ez semmi mäs szerintemm, mint egy potcselekves.

De bäntot, vagy sertö kifejezest senkire sem tettem.

11. funnygirl (válaszként erre: 10. - Srcrss)
márc. 22. 08:00
Hol olvasod azt a soromat amikor is azt írtam valaki ennek nevezte? Senki nem mondott ilyet. Szovegertelmezes. Viszont olyan komment volt, hogy miért nem vagy jó ahogy megszülettel és hasonló. Nem kell belém állni mert tükröt tartok a rosszindulatú embereknek.
10. srcrss (válaszként erre: 9. - Funnygirl)
márc. 22. 07:52
Ahogy olvasom, nem tiltották meg, hogy csináltasson, és kurvának vagy börtöntölteléknek sem nevezték.
márc. 22. 06:54
2025ben furcsa hogy még mindig olyan társadalomban élünk ahol a tetoválás ördögtől való dolog és csakis a prostik valamint a börtön töltelékek kiváltsága ez. Tessék végre tudomásul venni hogy MIBDENKI ÖNÁLLÓ AKARATTAL TUDATTAL SZEMLÉLETTEL rendelkezik és MINDENKI AZT CSINÁL MAGÁVAL AMIT AKAR. A fi nem engedélyt kért hogy megcsináltathatja e ezt, csak egy kérdést tett fel hogy fog e latszodni az ér. Ez olyan mintha meglátnék egy nőt piros táskával és rá kiabálnék hogy te ku*va..hiszen régen a harsány színek, köztük az élénk piros az ő színük volt. Ugye ugye? Tessék végre élni és élni hagyni a másikat, aki különbözik valamiben a többitől.
8. Panna.33 (válaszként erre: 5. - Hansika)
márc. 21. 22:21
Ezzel az erővel se öltözni, se tanulni nem jell, mert nem úgy születtél.
7. Hansika (válaszként erre: 6. - Lady Lavender)
márc. 21. 19:32
Bocsänat, az öszverekhez nem ertek.
6. Lady Lavender (válaszként erre: 5. - Hansika)
márc. 21. 19:30
Nem, cseszed. Az oszverre is csillamot teszunk meg muszarvat, jo?xd
márc. 21. 18:41

De minek kell bärhova is egy tetoväläs?

ugy nem vagy jol ahogy születtel?

márc. 21. 17:46
Ha eres, jobban fog fajni. Plusz baromi jo tetovvalo kell aki elvallalja. aki akkor is latja a labad, ha be van duzadva.. malunk ezt senki nem vinne el.
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 21. 17:35
Mi látszik jobban?
2. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 21. 17:18
Matrica nem jó?
márc. 21. 17:06

A lábfej tetoválást megcsinálnák nekem.

Ha nagyon eres a lábfejem, azaz jobban látszódik, mint másnak.?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.