Tetoválás lábra (beszélgetés)
Az én értékrendem szerint ami nem árt (főleg másnak) az nem "rossz", "helytelen".
Tehát pl. az, hogy kire mi van rajzolva, akár tartósan, azzal leginkább senkinek nem árt.
Ellenben azzal, amikor más emberek beleszólnak abba, hogy valakire legyen-e egy pillangó vagy koponya felrajzolva.
Nekem augusztusban csináltak lábfejre és bokára, igaz nekem nem duzzadnak ki az erek a lábfejemen. Emla krémmel bekentem előtte egy órával és fel sem dagadt, szépen legyógyult. (Pegasus, teafás tetoválás utóápolóval kentem.)
Nem vészes a fájdalom (Emla krém) csak kellemetlen.
ruha es tudäs nelkül születtünk, de minden normälis emberben kialakul egy vele született normälis merlegeles, tud dönteni a jo es rossz között.
ältaläban a szülök, az iskola megmutatja minden gyereknek a helyes iränyt.
minden szonak, minden gondolatnak persze ki lehet tekerni az ertelmes mondanivalojät, kekeckedni meg a legegyszerübb feladat.
csak jol kell erteni, amit a mäsik gondol.
Nem erzem magam rosszindulatu embernek, de teny, hogy öregebb fejjel gondolkozom, mint itt egyesek.
A bärhovä tetoväläst a testeden en szemely szerint ronda dolognak tartom, mert ez semmi mäs szerintemm, mint egy potcselekves.
De bäntot, vagy sertö kifejezest senkire sem tettem.
De minek kell bärhova is egy tetoväläs?
ugy nem vagy jol ahogy születtel?
A lábfej tetoválást megcsinálnák nekem.
Ha nagyon eres a lábfejem, azaz jobban látszódik, mint másnak.?
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Tetkó: tetszik egy férfin vagy nőn a tetoválás?
- Tolerálják a tetoválásokat a munkahelyeken?