Aki ért a Photoshop-hoz légyszi jöjjön, segitség kellene! (beszélgetés)
Szia!
A bal oldali függőleges menüsor legalján van egy gomb (csak a CS3-bam a CS4-ben máshogy van). Most nem emlékszem fejből, vagy az utolsó, vagy az utolsó előtti, azt nyomogasd addig, amíg a kép külön ablakba nem kerül, mint a windowsos ablakok. és ha az megvan, akkor látni fogod a megnyitott képeid is. Írj majd, hogy sikerült-e.
Hümm... Ilyenről még nem hallottam. Nálam simán működik a dolog. (Direkt megnéztem az előbb :)
Eltűnnie nem kellene, csak mindig az kép lesz aktív, amelyiken dolgozol, azt látod. A háttérben ott kellene lennie a másiknak. Mikor meg a másik kell tedd le őket kis méretre és akkor elő kell kerülnie a másik képnek is. Utána meg azon tudsz dolgozni.
Ha ez így nem megy, akkor sajnos nem tudom, hogy mi lehet a baj :(
Szia!
Van egy digiretus oldal, ahol több száz tipp, trükk van fenn Photoshophoz is. Szerintem kukkants be oda!
Tedd a a megnyitott képeket kis méretre és akkor egymás mellé, egymásra rakja őket és akkor láthatod mind a kettő.Ugyan úgy tudod őket mozgatni, mint bármely progi ablakát kis méretben.
A háttérkészítésről, pedig mindjárt küldök neked egy tutorial-t privátban. Bár ha nem vagy otthonos a ps-ben akkor lehet nem ezzel kellene kezdened, hanem az alapokkal.
Hát igazából az, hogy nem tudom, hogy lehet egyszerre két képet megnyitni a progiban, mert egyet megnyitok az ok, de ha ujat akarok akkor az előző eltűnik és egyszerre kettőt akarok, ugyanis van pár fotóm, amiről a hátteret le kéne cserélni ezért kéne két képet megnyitnom.
Viszont ebben is segitségre lenne szükségem, hogyan lehet hátteret más hátteret csinálni egy fotóhoz. kérlek segitsetek sos!!
Elég otthonosan mozgok benne, szívesen segítek :)
Mi a probléma?
További ajánlott fórumok:
- Havanese kölyök a háznál! S.O.S. segítség kellene!!!
- Német segítség kellene!!!!
- Segítség kellene! Ti hogyan értelmezitek ezt? Adnátok még egy esélyt? ...
- Van valaki, aki pók fóbiás? Segítség kellene, egyáltalán lehet tenni valamit?
- Hogyan lehet ma Magyarországon valakiből kommandós?Bajban vagyunk azt hiszem, segítség kellene...
- Felmondási minta!Segítség kellene! Előre is köszönöm!