Segítség kellene! Ti hogyan értelmezitek ezt? Adnátok még egy esélyt? ... (beszélgetés)
Igazad van, valóban az a kérdés, ő ad e még egy esélyt. Úgy tűnik hogy nem. Eltűnt.
Köszi mindenkinek..
Na itt a bibi! Tudod, a kíbinek soha semmi sem drága. Ha jól értem, olyanoktól kaptál tanácsot, akik sose látták, a hangját sem hallották, a tekintetét sem látták.
Ne mások véleményére alapozz, neked kell megérezned, mennyire veheted komolyan. Mások rossz tapasztalatai és lesújtó véleményére meg pláne ne alapozz.
Attól, hogy találkoztál ezer idiótával, még nem biztos, hogy az ezeregyedik is az lesz.
Miért kellene egy randi után bármit is komolyan venni? Pláne rögtön Valentin napot ünnepelni?
Hmmmmmmm, néha nem lehet könnyű pasinak lenni :DDD
Őszintén szólva én azon gondolkodom, a pai ad-e neked még egy esélyt?
Nem adod meg a számodat, ne nyomuljon, mert te visszafogott lány vagy........ majd megsértődsz azon, hogy 4 napos ismeretség után nem "nyomul" rád Valentin napon?
Szerintem lazulj egy kicsit, egy hetes ismeretség még semmire sem kötelez. Akart második randit, elment a munkahelyedre, azok után, hogy még a telefonodat is kikapcsoltad elment a munkahelyedre, hogy beszéljetek. Szerintem az ő viselkedése a normális.
Egy próbát megér!
Adj egy lehetőséget neki....lehet ő az akire vágytál egész életedben...add meg az esélyt magatoknak:-)
Sok sikert!
szerintem nem tévedsz, a leírásod alapján egyet értek veled.
ezt neked kell tudnod, hogy van-e értelme esélyt adni neki, hogy megpróbálja magát tisztázni (ami szerintem úgyse sikerülne)....
Ha gondolod, megpróbálhatod, ha annyira tetszik.
Akkor menjetek el nyilvános helyre, nézd, hogy viselkedik, stb.
Szia! Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy minket nöket is két tipusba lehet sorolni, vannak akiktöl csak szexet akarnak azok a "szemét" pasik és vannak akiket elvenni szeretnének:)
De azért kevés nöt eröszakolnak meg, szerencsére.
Egyébként ne kombináld túl a dolgokat csak tedd amit szeretnél és hagyd hátra a múlt sérelmeit különben sosem leszel igazán boldog a jelenben.
Szia!
Szerintem korai lett volna Valentin napra virágot stb várni. Elvégre még a randi sem történt meg.
Egy esélyt adhatnál neki, hogy elmagyarázza, mi történt. Nálunk is hasonló történt. Bálban találkoztunk pénteken, ott megbeszéltük, hétfőn találkozunk. Vasárnap estig se egy sms, se egy hívás. Végül én írtam neki, arra válaszolt. Később bevallotta, azért nem írt, mert félt, rámenősnek tartom.
5 éve vagyunk együtt, idén lesz az esküvőnk :D
Hmmm. Azt nem értem, miért nem válaszoltál a leveleire?
Ennyi sok levélre nem válaszolni azért jelent valamit. Ellenszenves dolgokat írt?
Kicsit úgy tűnik, eljátszod a toronyba zárt királykisasszonyt, aki várja, hogy megmentsék, de lökdösi el a létrát a lovag alól, aztán amikor a lovag nem mászik felfelé többet, nem tetszik neki a dolog.
na mostmár lépek tényleg
pá édes aludj jól
jó éjt.
köszönöm.
a férjem nem féltékeny
csak 1000 évbe egyszer, de akkor kicsit jól is esik
bevallom
pedig nem adok okot rá
csak pl: itt kapok egy férfitól valami puszis vagy szives jelet, vagy nem kell, hogy férfi legyen, mert sokak nevéből ki sem derül
akkor kicsit...
de én szeretem
a te dontesed. ne a szexen jarjon minden gondolatod. bar szerintem jobban tenned ha fiatabb pasit fognal. ez is azert lehet nalad, mert gondolod az idosebb kevesbe hajt a szexre. nem kene ennyire tulbiztositanod magad.
jo ejt. megprobalok aludni vegre.
ja
féltékenység, állandó félrekufirc és társai
tisztelet a kivételnek
de sajnos ezeket már tapasztaltam
szerintem is
jól le írtad
:D
en meg negyven sem vagyok. es nem az az eletem ertelme hogy mindig mas no utan fussak. szeretnem egy helyen megtalalni mindazt, ami ertek az eletben. szerintem egy 50-es meginkabb igy gondolja. bar nem tudom mennyi vagy, de ha sokkal fiatalabb, akkor meglehet neked fog idovel hianyoznia a szex.
További ajánlott fórumok:
- Adnátok esélyt egy olyan kapcsolatnak, ahol ekkora a korkülönbség a nő javára? Működhet?
- Ha a lakáshoz konyhát építek hozzá, és a jelenlegi nagyobb alapterületű konyhám lenne a szoba, az elbírálók hogyan értelmezik?
- Ezt az idézetet, hogy értelmezitek ? Kifejtenétek néhány mondatban ?
- Levelet kellene írnom a gyermekem igazgatónőjének, adnátok egy kis segítséget?
- Adnátok esélyt olyan pasinak, aki Facebook kép alapján nem annyira tetszik?
- Ha minden ellene szól ti adnátok egy esélyt ennek a kapcsolatnak?