Hasmenés, hányás gyomorrontás nélkül, előzmények nélkül. Tud valaki valamilyen fertőzésről? (tudásbázis)
Jobbulást kívánok én is! Akit ezután kap el: vigasztalásul, 2 nap volt (csak) nagyon car, de utána sokkal jobb lett, így 1 hét múlva már teljesen elmúlt..
Moncsy nem semmi, terhesen! :(
Látom, akkor másokat is elkapott:( Én annyira rosszul voltam, hogy végül az ügyelet adott hányáscsillapító szurit (B6+Cerucal). De tegnap egész nap fel sem bírtam kelni, kortyonként ittam DM-es sportitalt, amit ilyen porból kell keverni, szerintem az tartott életben:) Meg daedalont vettem be, és igyekeztem 1-2 órán keresztül bent tartani, az is hatott a hányásra. Orvos szerint a hasmenésre nem kell semmit szedni, anak ki kell ürülni. Ma reggel már jobb, csak alig merek enni (egy kis főtt rizst), mert több mint 1 napja nem ettem.
Vargai, a fejfájás is stimmel:( Probiotikumot én is fogok szedni, jó ötlet!
Tootsy, remélem, mára már jobban vagy te is!
Páromnak is ez van,nála januárban is és most is kijött.
rajta kívül senki nem beteg.
Sziasztok!
Én is itt ülök éjnek évadján, ma esti 6. hányás-hasmenés után. Az ügyelet azt mondta, vegyek be daedalont és b6 vitamint. most várom, hogy hat-e.
Jobbulást minden sorstársnak:)
Tudja valaki, hogy ez rota-e vagy más? Mert a kisfiam a rota ellen be van oltva, akor ő megúszhatná...
Sziasztok!
Elég csúnya ez a járvány. Nézegettem a beírások időpontjait. Április óta most estem át rajta harmadszor. Kicsit unom. Nem tud valaki valami "megelőzési" módszert rá?
engem tegnap ért el valami hasam fáj görcsöl, féloránként járok ki, hányinger fejfájás
volt igy valaki mostanában?
Sziasztok!
Nekem már kb. 3 hete nincs rendben a hasam, de múlt csüt. óta a párommal együtt erős gyomorfájás és vizes hasmenést produkálunk. Lázasak is voltunk rendesen 38-39 fok. A doki csak vonogatja a válát. Antibiotikumot akart adni, de nem fogadtam el. Van most valami vírus tényleg? mennyi idő múlva múlik el, mert nekem még mindig fáj a gyomrom és gyenge vagyok, valamint a hasam is megy még :(
A kislányomon nem egész 24 óra alatt ment keresztül. Mondjuk mi nem etettünk vele semmit, csak rengeteg folyadékot ivott.
A párom viszont megszenvedett vele! Nála 3 napig tartott, de ebből egyet ágyban töltött, annyira le volt gyengülve. Neki láza is volt... Szóval, ez teljesen immunrendszer függő! Jobbulást!
Sajnos, mi is beleestünk...
A gyógyszertárban hányirgerre B6 vitamint, hasmenésre pedig széntablettát javasoltak.
Bevettük és most kicsit jobb.
Mielőbbi gyógyulást!
egyél sós vízben főtt krumplit. Mást ne nagyon.
Folyadékot jó sokat igyál és a Normaflore (patikában végy) helyreállítja a bélflórát is.
Jobbulást!
További ajánlott fórumok:
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Van valamilyen fóbiád, iszonyod, undorod?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Írjatok olyan dalokat, amelynek első sorában valamilyen szín van
- Van itt valaki, aki rendszeresen szed valamilyen Lenkei-vitamint?