Kaptam Monural port hugyúti fertőzésre. Este bevettem, de mára nem szűnt meg a probléma..Várjak még, vagy menjek orvoshoz megint? (tudásbázis)
Húgyúti fertőzésnél hogy lehet elérni hogy több órán át ne pisiljünk? nekem a Walurinál max 3 napra segített, de amíg beteg voltam nagyon gyakran mentem.
Mivel visszatérő volt a probléma, most Ginepp cseppet szedek hogy ne jöjjön vissza. Így télnek menvén immunerősítésre is jó és egyebekre.
Nekem mindig segít. Minden évben az első lehűléskor felfázok, mert azt hiszem elpusztíthatatlan vagyok...
Este lefekvéskor megiszom, másnap reggel pisilek egy narancsillatút és probléma megoldva. Nyilván így 7-8 órát eltölt bennem a cucc és tud is hatni.
Ezzel a "csodaszerrel" el lehet érni egy 7 - 10 napos antibiotikum kúra hatását egyetlen éjszaka alatt, az antibiotikum kúra hátrányai, probiotikum és minden hóbelevanc nélkül. Nekem bevált és akinek eddig adtam, ajánlottam épp ugyanígy számol be róla.
Pedig van ilyen. Azért kell legalább 4 órán át bent tartani, hogy végigfertőtlenítse a húgyúti rendszert. Makacs esetben második adag bevehető 3 nap múlva.
Olyankor, ha pl. fél óránként fel kell kelni pisilni, nincs értelme alkalmazni, nem hat.
Háááát én olyat ismerek, amiben még sok más is benne van...
Meg tulajdonképpen több bogyót is, de mind MLM-es szer.
Mi ezeket vetjük be ha kell.
Nem olcsó, de legalább hat. :(
Nekem sosem használt a Monural. Vagy antibiotikum tabletta volt jó rá, vagy a csalántea.
A tőzegáfonya is egy kalap semmi:-((
A D-mannóz tartalmú készítmények nagyon sokat segíthetnek.
D-mannóz, mely egy cukormolekula, ami esetenként képes hozzákötődni az E. coli baktériumok azon részéhez, mellyel a húgyutak falához tapadnának, így mintegy „magukhoz láncolva”, az ürülő vizelettel eltávolíthatják őket onnan*.
Narzisse! Neked felfázásod van?? Mert attól tartok, hogy a Monural inkább arra hat, ott segít gyorsan, nekem meg valami más.
Nőgyógyászhoz kellett volna inkább beutalót kérnem, minthogy a háziorvos írja fel ezt a szert..:/
értem. nem lehet kellemes.. :S
mindenesetre gyógyulást!
Múlt héten pénteken kaptam én is.
Kb. 2 nap múlva lett jobb,de tőzegáfonya kapszulát is szedtem és azt még most is.Nem tökéletes és gondolkozom,hogy hétfőn vissza megyek a dokihoz.
De nekem is pont ezt mondta,hogy -este megissza és reggelre tökéletes lesz-,hát nem lett.De azért nem akarlak elkeseríteni.
Igazából eddig 3-szor volt felfázásom, mindig megpróbáltam itthon kikúrálni: echinacea tea, kamilla tea és ülőfürdő, cickafark, borsmenta, Urogin csepp...stb. De eddig mindig a dokinál kötöttem ki, magától a természetes "gyógyszer" nem segített, pedig időben elkezdtem, és nagyon bíztam benne..:(
Most ez nem felfázás, hanem valami más....
Hát ha holnap sem lesz jobb, akkor hétfőn megint megyek..
Mondjuk nem felfázásra kaptam (mert negatív volt a pisi vizsgálat eredménye), hanem valami más fertőzésre..
Picit csíp, de nincs erős vizelési inger, és nincs furcsa folyás, meg viszketés sem (tehát nem gomba..).
ha csak egy tasakkal kaptál, és nincs változás, akkor mindenképp érdemes újra elmenni, mert a húgyúti fertőzés hamar fájdalmasabb lesz.
ha gyógyszer kigyógyít érdemes utána egy kúra sima vörösáfonya kapszulát szedni, az nem engedi megtapadni újra a baktériumokat. én felfázós időszakban mindig szedem, és nem is fázok fel.
áfonyás cuccokat igyál, és szedjél ilyen kapszulát
nekem is ilyen gondom van akkor ettől elmúlik :)
Hát én csak ennyit kaptam, és a használati útmutatón is az volt, hogy egy adag elvileg 3 napig hat a szervezetben...
Csak tudja az orvos mit írt fel. Inkább csak az a bajom, hogy nem érzem, hogy javult volna..:/
Anyám hosszú évek óta tojik a fejemre amikor azt mondom neki, hogy menjen el az urológiára, csapjon az asztalra és vizsgáltassa ki magát komolyan.
Asszondja elmúlik...ja.
De mindig visszajön és egyre rosszabb neki.
Szerinted mi ebből a tanúság?
További ajánlott fórumok:
- Miért nem orvoshoz fordulnak sokan a női problémákkal, miért fórumon kérdeznek erről?
- Nitrofurantonin visszatérő hugyuti fertőzésre.
- Hasmenés, hányás gyomorrontás nélkül, előzmények nélkül. Tud valaki valamilyen fertőzésről?
- Ezzel a problémával melyik orvoshoz érdemes fordulnom? Ki tudna alaposan kivizsgálni?
- Viszeres problémával milyen orvoshoz érdemes fordulni?
- Hány éves kórtól vinnéd el gyermeked fogorvoshoz és/vagy szemészhez, ha nincs probléma, csak úgy szűrésre?