40-en túliak szedtek-e valamilyen csonterősítő tablettát? (tudásbázis kérdés)
:))
Meg biztosan nagyon sokat mozogtak!
Gondolj bele,mire azt a sok mákot leszedték és megőrölték!
A csontoknak kell a sok ásványi anyag és a terhelés is meg a D vitamin.
Kedves csutkababa. Forever Nature-mIn tablettájára gondolsz!:!? hogy iszod!? vagy csak elirás volt.
Én is azt eszem. Sportoló gyerkőcömnek is adom. Kiadós és valóban beépül a csontokba!!!!!
Mindenre, így csontritkulás megelőzésére is a leghatékonyabb a rendszeres sport, a rendszeres mozgás. :-) És igen, a mákról én is hallottam a méhész ismerősömtől. Mákos mézet is készítenek.
A nőgyógyász 40 felett 2 évente beutal csontsűrűség vizsgálatra. Ha gond van, akkor sűrűbben kell menni ellenőrzésre.
Én ugyan még nem vagyok 40-en túl, de már nem sok híja van :-)
Egyrészt igyekszem úgy táplálkozni, hogy ne csak tejtermékkel juttassam be a kálciumot, mert az sokszor kiürül. Másrészt a napi pótlás nagyon fontos, valamint a megfelelő d-vitamin napi bevitele, a magnézium-kálcium arány és a testmozgás is. ezek együtt hatnak a csontritkulás ellen.
Én mióta az eszemet tudom, heti többször edzem, bármit, csak izzasztó, hosszú mozgás legyen, akár a tánc is jó. Szedek d vitamint, kálciumot és magnéziumot is. Egyelőre minden rendben és remélem, ez így is marad!
sziasztok
en az Aloe Vera Nature-Min nevu termeket iszom, sok asvanyi anyag es nyomelem is van benne a kalcium mellett,.
a gyerekeknek is adom neha,tobb mindenre jo, nem csak a csontokra.
Anyukám mesélte,hogy amikor terhes volt velem,marok számra ette a mákot,azt kívánta.
Nagyon jó alvó baba voltam,most is az vagyok:))
A csontom meg....nos valamikor sulis koromban elakartam töretni a kisújjam,hogy ne kelljen tornáznom.(Tudom borzasztóan hangzik) Egy nagy befőttesüveggel ütöttek rá az újjamra 2x is és semmi baja nem lett:) Szóval tuti jó a csontokra is.
Szép napot Nektek
Hjuj, én nem... kellene?
De tornászom minden reggel és este fél-fél órát... és hetente kétszer hastáncolok is... az nem jó rá...?
Mindenképpen kell szedni csonterősitőt, csak nem mindegy, hogy mit. Legyetek körültekintőek!!! És főleg ne gyógyszert!!!
további szép estét
ági
Milyen volt a vizsgálat és mit állapítottak meg?
Én még csak most fogok menni,ezért érdekel.
Írd privibe,ha gondolod,köszi!
Ok,köszi!
Most néztem,hogy Te is debreceni vagy és majdnem egyidős velem. :o)
Te kipróbáltad már?Hol kapható a mákolaj?
Még sosem hallottam róla.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- 18 éves lány vagyok 68 kilóról fogytam 60-ra, el szeretném érni az 52 kg-t lehetőleg 2 hét alatt, ajánlotok valamilyen tablettát?
- A fogyókúra kezdetén érdemes valamilyen étvágycsökkentő tablettát szedni?
- 14 hetes kismama vagyok, a háziorvos Cefzil tablettát írt fel. Van valakinek valamilyen tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban?
- 12.hetes terhes vagyok, Ospen film tablettát írt fel az orvos, van valamilyen tapasztalatotok a gyógyszerrel kapcsolatban?